Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 4 Juni 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Angelina Jolie speelt Cleopatra, Cara Delevingne pronkt met babybuik en Karl Lagerfeld doet het met Louis Vuitton. 

Louis Vuitton zet haar eigen logo in de verf met de hulp van zes meesterbreinen. Het modehuis gaf Christian Louboutin, Cindy Sherman, Frank Gehry, Karl Lagerfeld, Marc Newson en Rei Kawakubo carte blanche om met haar beroemde monogram een tas en/of koffer te ontwerpen. Een veelbelovende samenwerking, wiens resultaten we vanaf midden oktober 2014 kunnen bewonderen –en shoppen, als we er de middelen voor hebben weliswaar…

Bang bang: Angelina Jolie vuurt deze week tweemaal groot nieuws op ons af. 1: de actrice stop met acteren. 2: haar allerlaatste filmrol wordt die van Cleopatra! Dat maakte ze  zelf bekend tijdens een radiointerview met BBC. Jolie zou zich meer willen concentreren op haar vrijwilligerswerk en is van plan haar acteercarrière met een spetterende zwanenzwang af te sluiten. Ze maakte er nooit een geheim van de rol van Cleopatra te willen vertolken, een wens die binnenkort  werkelijkheid wordt. Het script wordt alvast geleverd door Forrest Gump scenarist Eric Roth, verdere details zijn nog niet bekend.

Is Cara Delevingne zwanger? Enkele dagen geleden prijkte het model op internet met een indrukwekkende babybuik. Een stunt, zo bleek achteraf, voor het zwangerschapslabel van haar nicht Edwina Gieve. Die laatste maakt handig gebruik van haar bekende familielid om een salopet uit haar lijn In Pig te promoten –toegegeven, het ziet er ook zonder buik leuk uit. Het moederhart van Cara zelf blijkt nog niet helemaal klaar: “Voorlopig is mijn konijn Cecil mijn enige baby,” aldus de 21-jarige op Instagram.

Cara Buik