Agenda: make-up les bij Bobbi Brown

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Agenda: make-up les bij Bobbi Brown

beautecouvPlace to be deze week: de Brusselse Bobbi Brown winkel. Van 2 tot en met 7 juni krijg je er les van de internationaal gelauwerde make-up artiest Eduardo Ferreira. 

Ferreira mag zich de laatste jaren de rechterhand van visagiste Bobbi Brown noemen –een hand dus die meesterlijk overweg kan met make-up kwast en eyeliner. De man brengt zijn dagen backstage door op modeweken en grote magazine shoots. De coulissen van Vogue, Glamour, Harper’s Bazaar,… : hij kent ze ondertussen als zijn broekzak.

Het goede nieuws is dat hij zijn uitgebreide kennis niet enkel voor modellen bewaart. De hele week hangt hij in Brussel de professor uit en toont hij je hoe ook jij aan die perfecte huid, jukbeenderen en ogen komt. Focus van deze lessenreeks: de Perfectly Defined Collection, die je een betoverende blik belooft –mits je de producten volgens de regels van de kunst aanbrengt uiteraard. Hoog tijd om die regels onder de knie te krijgen! Klik hier voor meer info en boek je eigen afspraak. Eduardo-in-South-Africa-5