Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 2 Juni 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsKate Middleton krijgt een billenwacht, Charlene van Monaco is zwanger en Suki Waterhouse gaat acteren. 

Een nieuwe lijn voor Giambattista Valli! De ontwerper breidt zijn imperium uit met een prêt-a-porter lijn, die hij liefdevol ‘Giamba’ doopte. Hij belooft een jongere, speelsere versie van zijn huidige succeslabel Giambattista Valli. “Het is een andere kant van dezelfde medaille,” aldus de ontwerper in Vogue UK. “Er zit ook een underground, sexy kant in me en die wil ik bij deze aan het woord laten.” De lijn wordt in september op Milan Fashion Week gelanceerd.

Ook Monacco heeft reden tot vieren: prinses Charlene is zwanger! Dat werd door het paleis zelf bekend gemaakt, het wordt het eerste kindje van de 36-jarige prinses. Haar man, prins Albert, heeft reeds een zoon en een dochter uit vorige relaties. Deze nieuwe spruit wordt echter extra speciaal: Monaco heeft eindelijk een troonopvolger.

Nog meer koninklijk nieuws: Kate Middleton zou iemand in dienst hebben genomen om haar billen in de gaten te houden. Vorige week gingen eens te meer gênante foto’s van de hertogin met nogal “opvliegende” jurk de wereld in en dat was blijkbaar de druppel voor Buckingham. Volgens het Britse Daily Star heeft Kate er bij deze een assistent bij, eentje die dagelijks de weerberichten in de gaten houdt en zijn/haar blik 24/24 op haar koninklijke billen richt, klaar om in te grijpen bij onverwachte windstoten…

Suki Waterhouse gaat de acteertour op. In navolging van haar grote vriendin Cara Delevingne probeert het model het als actrice, en wel meteen in een grote productie: ze kreeg een rolletje in het vervolg van de tiener hit Divergent. De opnames van Insurgent zijn volop bezig, in maart 2015 krijgen we haar eerste stapjes op het witte doek te zien.