GETEST: Ma Crème van Ioma

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
GETEST: Ma Crème van Ioma

 

MaCremeIoma

Elke vrouw is op zoek naar een crème die voldoet aan de specifieke noden van haar huid. Het Franse cosmeticamerk Ioma speelt in op die vraag en  lanceert 'MA Crème', een toegankelijke en op maat gemaakte dag- of nachtcrème.

WAT?  'MA Crème' van Ioma, een reeds actieve dagcrème die door toevoeging van acht extra serums gaat werken op jouw specifieke huidproblemen. De textuur is bijzonder licht en het product wordt makkelijk opgenomen door de huid.

HOE? Wie een op maat gemaakte crème wenst, klopt hiervoor eerst aan bij Ici Paris XL voor een huidanalyse. Met behulp van de biometrische 4D diagnostiek onthult de machine de geheimen en problemen (rimpels, verslapping, pigmentvlekken, donkere kringen,... van uw huid. Op basis van deze resultaten kan de specialiste de unieke formule (er zijn tot 40.257 formules mogelijk!) van jouw crème achterhalen.

Na de analyse druppelt de specialiste de nodige serums bij de reeds actieve basiscrème et voila, jouw 'MA Crème' is klaar om gesmeerd te worden!

WAAR? ICI Paris XL

PRIJS? 150,60 euro. Laat je niet afschrikken door de niet echt zachte prijs want 'Ma Crème'is niet alleen custom made maar ook nog eens een dagcrème én een serum in één.