Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 28 Mei 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsGeorge Clooney wil trouwen in Downton Abbey, Kate Middleton gaat opnieuw met de billen bloot en Lily Allen doet een Miley Cyrus. 

Het langverwachte Kimye huwelijk is nog maar net achter de rug, of er staat een nieuw extravagant huwelijksbootje klaar. Eentje dat naar verluidt komende september uitvaart met George Clooney en zijn verloofde Amal Alamuddin aan boord. Het gloednieuwe sterrenkoppel blijkt grootse plannen te hebben voor haar nakende huwelijk: qua locatie zou Clooney zomaar eventjes het landhuis van de serie Downton Abbey op het oog hebben. Een discrete trouwpartij wordt het alvast niet…

Lily Allen gaf gisterenavond het beste van zichzelf in de Qube van Q-Music, maar zorgde ook achter de schermen voor een heuse show. De zangeres toonde zich in huidskleurig ondergoed van haar meest –eh- gecorrigeerde kant, een beeld dat ze maar al te graag met de rest van de wereld deelde. Het weze duidelijk: Miley Cyrus en haar nude lingerie setjes hebben er een geduchte concurrente bij.

Proficiat Emma Watson! De actrice doet haar alter ego, studiebol Hermione Granger, alle eer aan met een echt universitair diploma. Watson studeerde eerder deze week af aan de Amerikaanse Brown University en behaalde haar diploma Engelse Literatuur. De laatste jaren combineerde ze haar studies met een succesvolle acteercarrière, vandaag plukt ze de vruchten van dat harde werk. 10 points for Emma!

“Danke für dieses arsgeile Wochenende!” Na het topless debacle van enkele jaren geleden, durft geen Britse krant nog sexy foto’s van Kate Middleton te publiceren. Duitse roddelblaadjes delen die scrupules klaarblijkelijk niet. De royal ging onlangs in Australië nog maar eens de confrontatie met haar aartsvijand De Wind aan, maar beet wederom in het zand. Resultaat: opnieuw een verhullend kiekje van haar koninklijke billen, door het Duitse magazine Bild als “arsgeil” bestempeld en gepubliceerd. De juridische dienst van Buckingham zal veel werk hebben dit weekend… Ontdek hier de foto’s.