Update. Eerste beelden trouw Kim Kardashian en Kanye West

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
Update. Eerste beelden trouw Kim Kardashian en Kanye West

kim

Kim Kardashian en Kanye West bezegelden gisteren hun liefde voor elkaar met een heuse ceremonie in Forte di Belvedere in Firenze. The Kardashians deden waar ze goed in zijn: opvallen! Wij tonen alvast de eerste beelden.

Derde keer goede keer, dacht Kim Kardashian toen ze in haar trouwjurk van Riccardo Tisci voor het altaar verscheen in het bijzijn van een 200-tal genodigden.

Volgens bronnen kwam Kim met haar grootmoeder Mary Jo aan in Forte di Belvedere, nadat ze met haar zussen Khloe, Kourtney, Kendall en Kylie en momager Kris Jenner met een privé-jet werden overgevlogen van Parijs naar Firenze. "Kanye was heel zenuwachtig naarmate het grote moment naderde," vertelt een ooggetuige aan People. Niet verwonderlijk als je weet dat hij de ceremonie tot in de kleinste details had georganiseerd.

Kimmie werd door haar stiefvader Bruce Jenner naar het altaar geleid. Ook Kanye en dochter North waren gehuld in creaties van Riccardo Tisci, een goede vriend van het bruidspaar. Het muzikale intermezzo werd verzorgd door niemand minder dan de Italiaanse operazanger Andrea Bocelli.

Goede vriend Jay Z en Beyonce Knowles waren nergens te bespeuren. Officiële reden voor hun afwezigheid was dat het stel niet wou verschijnen in de reality reeks Keeping Up With The Kardashians. Anderen getuigen dat het koppel op het laatste moment had afgezegd omdat ze confrontatie met ontwerpster en gast op het huwelijk Rachel Roy wilden vermijden. Zij zou naar verluidt de reden zijn geweest voor de commotie in de lift van hotel Standard toen Solange haar schoonbroer aanviel.

kim2

kim1
Oefendiner in het Paleis van Versailler in gezelschap van ontwerper Valentino
kim3
Verrassingsoptreden Lana Del Rey tijdens oefendiner in het Paleis van Versailles
kim4
Khloe Kardashian, Kendall Jenner en ontwerper Valentino

LEES OOK: ELLE’s glazen bol: welke bruidsjurk kiest Kim Kardashian?
LEES OOK: In beeld. De bridal shower van Kim Kardashian