Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 11 December 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsEen topvoetballer uit de kleren en een burlesk tintje voor Roland Garros: de sportwereld gaat de sexy toer op. 

De WK-gekte heeft ook de Vogue redactie bereikt: de Spaanse editie van de welbekende stijlbijbel zet deze maand Ronaldo (in zijn blootje) op de cover. De Portugese voetbalster prijkt er poedelnaakt, in het gezelschap van zijn vriendin, het Russische model Irina Shayk. De beelden werden geschoten door topfotograaf Mario Testino. Ontdek hier de beelden achter de schermen.

Onwaarschijnlijke samenwerking op Roland Garros: de organisatie van het toernooi vroeg de Franse lingerie ontwerpster Chantal Thomass een reeks ontwerpen voor de court te tekenen. Het resultaat is een ultra vrouwelijke collectie in zwart, wit en roze. Iets vertelt ons dat nòg meer mannen met veel belangstelling de vrouwelijke wedstrijden zullen volgen dit jaar… (Vanaf 24 mei te koop in de Roland Garros winkel)

Roland Garros x Chantal Thomas Roland Garros x Chantal Thomas

Proficiat Black Balloon! Het label van Cleo Baele en Sarah Bos is verhuisd naar de Henegouwenstraat 85 in thuisstad Gent. Een nieuwe stek, een nieuw begin, een nog mooiere toekomst voor het Belgische merk.

Scheidingsgeruchten! De voorbije weken kwam Beyoncé en haar man JayZ in een rollercoaster van roddels en speculaties terecht, vooral omwille van het liftincident met Solange Knowles. Hoewel de zaak naar eigen zeggen helemaal is opgelost, ruiken verschillende Amerikaanse media onraad. Volgens hen staat het koppel op scheiden omwille van JayZ’s jarenlange ontrouw. Een twijfelachtige theorie: beiden vertrekken straks op gezamenlijke tournee en dat werd aangekondigd met deze stunt. De liefde lijkt ons dus nog steeds groot tussen beide sterren.

De vier geselecteerden van Flanders Fashion Fuel zijn bekend! Het project wil enkele beloftevolle, Vlaamse ontwerpers een commerciële en structurele duw in de rug geven en koos vier finalisten uit ruim 30 kandidaten. De gelukkige labels zijn Ine De Haes, Red Juliet, Rombaut en Devon Halfnight Leflufy. Zij krijgen de komende vier seizoenen intensieve zakelijke begeleiding en financiële ondersteuning –ones to watch dus!