ELLE’s glazen bol: welke bruidsjurk kiest Kim Kardashian?

Geüpdatet op 23 Mei 2014 door Isabelle Vander Heyde
ELLE’s glazen bol: welke bruidsjurk kiest Kim Kardashian?

kim bruidsjurkenDe geruchten zijn categoriek: deze zaterdag stapt Kim Kardashian opnieuw in het huwelijksbootje. Concreet wil dat zeggen dat ze niet langer onder momager Kris Jenners voogdij zal staan, maar voortaan onder het strenge bewind van Kanye West leeft.

Gedaan dus met Playboy shoots, minirokjes en overdadige make-up. Kanye wist zijn verloofde de voorbije twee jaar voorzichtig een nieuwe stijl aan te praten, vanaf zaterdag duldt hij geen enkele terugval naar haar old ways meer. De eerste grote relatietest wordt naar onze mening dan ook De Jurk.

eerste huwelijk KimAls Kim ook maar een beetje slim (en bijgelovig) is, kiest ze niet voor een zeemeermincreatie van Vera Wang –de look van haar eerste huwelijk en eerlijk gezegd een knaller van een cliché. De toekomstige Mrs. West mag best iets originelers aan. Wij gingen een rondje shoppen en selecteerden deze jurken:

1/

Kim 2
Geen decolleté: hoe indrukwekkend haar boezem ook is, sinds Kim een paartje vormt met "God" kiest ze af en toe voor een meer bescheiden halslijn. Wij zijn fan van deze Lanvin creatie met leuk rugdetail. Lanvin Kim

2/

Kim3

Kanye en clichés: geen grote liefde. Het zou niemand verwonderen mocht hij zijn bruidje in een broekpak dwingen. Een Valentino creatie will do.

Valentino kim

3/

Kim 1

Kanye houdt niet van minirokjes, maar speelt de vormen van zijn bootylicious verloofde graag uit in doorkijkpakjes. Kant, kant en heel wat gaten met de groeten van Vera Wang:

Vera Wang kim 

4/

Kim4

Ook een favoriet van the Yeezus ster: een ogenschijnlijk eenvoudige jurk met twist in de rok. Wij zijn Kim al helemaal stralen in dit ontwerp van Roland Mouret. Roland Mouret

5/

Kim5

"Maar ik wil een tutuuuuuuuuuu!" Zal Kanye dan toch zwichten voor Kims hartverscheurende smeekbedes en haar die prinsessenjurk van Oscar de la Renta gunnen?  Misschien, maar dan moeten er een strakke top en futuristische schoenen bij. Oscar Kim