Fashion news: wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 5 April 2019 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsRita Ora gaat in zee met Adidas en Grace Coddington (!) is te bloot bevonden voor Instagram. 

Pharell Williams, Mary Katrantzou en nu ook Rita Ora: de Britse zangeres vervoegt het rijtje gastdesigners voor Adidas. De samenwerking bestaat uit 5 verschillende capsulecollecties, die op 3 data zullen worden onthuld: 21 augustus voor de Black lijn, 4 september voor de Pastel en Colorblock Packs lijnen en 1 november voor de Spray en Rose lijnen. Ora zal zowel schoenen, accessoires als kledij ontwerpen. Benieuwd!

De liefde tussen Charlotte Casiraghi en Gucci blijft duren: de Monegaskische royal poseerde eerder voor de kledinglijn van het modehuis, maar mag zich bij deze ook het gezicht van de gloednieuwe Gucci Cosmetics lijn noemen. Die collectie omvat cosmetica voor ogen, nagels, lippen én verzorgingsproducten. Beauty met een royale toets: we like.

Bizar: na Rihanna krijgt ook Grace Coddington het aan de stok met de Instagram censuur. De  beroemde Vogue styliste is niet meer van de jongste, maar besloot haar eigen account met een blote selfie op te leuken –een blote cartoon van zichzelf welteverstaan. Een “stunt” die haar binnen de 24 uur duizenden nieuwe volgers opleverde, maar een dag later voor een geblokkeerd account zorgde. Instagram kon blijkbaar niet lachen met haar papieren naaktheid. Twee dagen later kreeg Coddington weer toegang tot de sociale netwerksite, een gewaarschuwd vrouw is er twee waard…