Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 19 Mei 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet wetenfashion news
fashion news
fashion news

Beyoncé spreekt zich uit over de liftruzie, America Ferrera wordt op de rode loper aangevallen en Cecile Delevingne wordt een ster.  

Beyoncé, Solange en JayZ hebben een gezamenlijke statement gemaakt over de ondertussen beruchte liftruzie op het MET gala: “Er wordt heel veel gespeculeerd over de reden achter dit onfortuinlijk incident.  Wat wij echter belangrijk vinden, is dat de familie dit probleem al heeft opgelost: JayZ en Solange nemen allebei hun verantwoordelijkheid voor wat die avond is gebeurd, ook al ging het om een privé aangelegenheid die jammer genoeg publiek is gemaakt. Het klopt niet dat Solange dronken was. Elke familie heeft zo haar probleempjes en ook wij ontsnappen daar niet aan. Aan het einde van de dag houden we allemaal van elkaar en blijven we een familie. We hebben hier een streep achter getrokken en hopen dat de rest van de wereld dat ook kan.”

Verrassend Lily Allen nieuwtje: de zangeres heeft een rol geweigerd in Game of Thrones. Ze werd enkele jaren geleden benaderd om de rol van Yara Greyjoy te spelen, de filmzus van Theon Greyjoy –die op zijn beurt door Lily’s eigen broer Alfie Allen wordt gespeeld. Enig probleem: de incestueuze verhaallijn tussen de twee, die de real-life broer en zus toch niet zagen zitten. Lily besloot haar broer dus de rol te gunnen en trok zich terug uit het project. Gelukkig maar, misschien had het filmwerk haar muzikale comeback verhinderd.

Choupette zet zich maar beter schrap, hier is Cecile Delevingne! Je leest het goed: Cara Delevingne geeft haar goede vriend Karl Lagerfeld een hoop concurrentie nu ook zij haar huisdier beroemd wil maken. Het gaat om Cecile, een pluizig dwergkonijntje dat ondertussen al haar eigen Instagram account heeft. Hoofdactiviteit van het beestje; geknuffeld worden  door Cara en haar beroemde vriendinnen, en rondrennen op een toestenbord. Benieuwd of ze de Choupette hype kan overtreffen.

America Ferrera zal zich haar passage in Cannes eeuwig herinneren. De Ugly Betty actrice poseerde er naast Cate Blanchett op de rode loper, toen een man plots onder haar jurk kroop. De belager werd meteen gearresteerd, het zou gaan om Vitalii Sediuk, een man die er een sport van maakt rode loper events te verstoren –eerder probeerde hij Will Smith te kussen en ook Jennifer Lopez en Bradley Cooper viel hij lastig. Niet leuk voor America, al werd ze meteen getroost door Game of Thrones hunk Kit Harrington –toch een happy end dus.America Ferrera 1 America Ferrera 2