Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 13 Mei 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion news

Christophe Coppens krijgt een expo in New York

Het gaat voormalig hoedenmaker Christophe Coppens voor de wind. De Belg zette enkele jaren geleden een punt achter zijn modecarrière om het als kunstenaar te proberen, en dat lijkt goed te lukken: van 22 mei tot 21juni vormt hij de focus van een solotentoonstelling in de New Yorkse hpgrp gallerij. De expo werd Early Paintings gedoopt en belooft “een gewelddadige breuk met het verleden”.

Ook Kate Middleton heeft reden tot lachen. Haar verlovingsring werd onlangs nog maar eens onder de loep genomen, blijkt dat het kleinood ondertussen 10 maal zoveel waard is als in 1981 –toen Diana hem om haar vinger kreeg geschoven. Toen was hij goed voor 28,000 pond, vandaag staat de teller op zomaar eventjes 300,000 pond. Pittig detail: het juweel is daarmee duurder dan de verlovingsring van The Queen… muhaha!

Angelina Jolie denkt dan weer aan vervroegd pensioen. De actrice heeft het momenteel druk met de promotie van haar nieuwste prent Maleficent, maar gaf tijdens één van de persconferenties te kennen haar acteercarrière te willen afbouwen: hier en daar een film moet nog kunnen, maar haar focus ligt tegenwoordig meer op het produceren en uiteraard ook op haar liefdadigheidswerk voor de Verenigde Naties.