Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 12 Mei 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsBrussel in the Sky is terug, Elvis Pompilio lanceert een pop-up shop, Kendall Jenner haalt de Vogue en de Olsens openen hun allereerste winkel. 

She did it: Kendall Jenner heeft dan toch de Vogue US gehaald! Het (top)model in spe is volgende maand te bewonderen in de Amerikaanse stijlbijbel, niet mis voor een beginner. De tiener poseerde voor de lens van niemand minder dan Patrick Demarchelier, en dat in het gezelschap van Dylan Penn -die andere reizende ster. Anna Wintour en de Kardashians: het zit duidelijk snor tussen de twee grootmachten.

Elvis Pompilio is terug! De Belgische hoedenmaker nam enkele jaren geleden de drastische maatregel zijn winkel te sluiten (“dringende nood aan herbronning”, klonk het toen), vandaag waagt hij zich opnieuw aan een (pop-up) shop. Tot en met 8 juni kan je de uitzinnige creaties van onze beroemde landgenoot shoppen bij La Suite in Brussel. Verwacht je aan frisse, originele designs met Pomilio’s welbekende knipoog naar everything fun. (La Suite, Lombardstraat 14, 1000 Brussel)

Nog een aangename comeback: ook het Brussels in the Sky festival keert dit jaar terug. Van 2 tot 29 juni schuif/hang je op 50 meter hoogte (!!) de voeten onder tafel bij internationaal gerenomeerde sterrenchefs. In het gezelschap van 22 tafelgenoten wordt je er getrakteerd op een heus 5-gangendiner, uiteraard persoonlijk geserveerd door de chef. Klik hier voor meer info.

Proficiat Olsen Twins, ‘s werelds beroemdste tweeling opent binnenkort de allereerste flagship store van haar succesvolle label The Row. Nogal opmerkelijk voor een merk dat ondertussen al tien jaar bestaat. Voorzichtigheid en geduld blijkt ook in de modewereld een deugd, ook  Victoria Beckham lanceert pas dit jaar haar eigen stijlbastion. Posh koos daarvoor haar thuisstad Londen uit, de zusjes Olsen moeten het van Los Angeles –de plek waar het voor hen allemaal begon- hebben.