ELLE België & MARTINI nodigen je uit voor een exclusieve avond

Geüpdatet op 25 november 2021 door ELLE Partner
ELLE België & MARTINI nodigen je uit voor een exclusieve avond © Martini

MARTINI opent binnenkort zijn THE WORLD OF APERITIVO SHOP in Antwerpen. Een winkel vol heerlijke verrassingen, gebaseerd op het concept van het aperitivo. Schrijf je snel in en kom mee genieten van een bijzondere avond.

MARTINI staat wereldwijd voor la dolce vita en de smaak van Italië. Samen met Serax – het veelzijdige lifestyle-merk – en met Francesco & Julia, chefs van de Italiaanse keuken, heeft Martini een plek gecreëerd die volledig gewijd is aan alles wat een lust voor het oog en de smaakpapillen is. Van 26 november tot 31 december wordt Korte Gasthuisstraat 9 in Antwerpen een tempel van verfijning vol verrassingen. Je kunt er dan elke dag terecht voor workshops, presentaties en demonstraties waar je de beste aperitieven kunt proeven en leren maken. Het team laat je zien hoe je gerechten en dranken combineert, hoe je je feesttafel dekt en hoe je de mooiste geschenken kunt shoppen voor de mensen die je dierbaar zijn. Bij The World of Aperitivo vind je geschenken, accessoires en allerlei heerlijkheden; het is dé place to be voor de feestdagen beginnen. MARTINI stelt er flessen voor in beperkte oplage, en Serax heeft alles voor je droomdecoratie. Francesco & Julia brengen je een assortiment voorverpakte Italiaanse delicatessen van de beste kwaliteit, zoals olijven, grissini en tapenades. In de koeltoog vind je verschillende kazen, Italiaanse ham en kleine hapjes.

Feest voor de feestdagen

Martini en ELLE België nodigen je uit op een bijzondere avond in het unieke kader van de The World of Aperitivo shop. Op xx/xx vanaf xx u ben je er welkom voor een feestelijk evenement. Schrijf je in en je ontvangt een ticket voor jou en je plus one voor de avond, plus een goodie bag met snacks, drankjes en kortingsbonnen.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Martini.
www.martini.com

Lees ook:
3 nieuwe AOC Côtes du Rhône assemblagewijnen die je absoluut moet proeven
Moët & Chandon Grand Vintage 2013, het allerbeste van een uitzonderlijk wijnjaar
Hotspot: MARTINI opent tijdelijke pop-upshop in Antwerpen