Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 9 Mei 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsEen nieuwe job voor Alicia Keys, een nieuw kleedje voor Brussel en een nieuwe locatie voor Louis Vuitton...

Cruise koorts! Op 17 mei showt Nicolas Ghesquière zijn allereerste cruise collectie  voor Louis Vuitton (een lijn voor het tussenseizoen) in Monte Carlo. Gastvrouw van dienst wordt niemand minder dan prinses Charlene van Monaco, niet mis voor een debuut. Het event valt samen met het beroemde filmfestival in het naburige Cannes, goed voor extra showgehalte.

Alicia Keys leent haar fijne trekken aan Givenchy. De zangeres wordt het gezicht van het nieuwste parfum van het modehuis, de lancering staat gepland voor september. Keys stapt daarmee in de voetsporen van onder ander Liv Tyler, Amanda Seyfried en zelfs Audrey Hepburn. Een lijstje klassieke schoonheden waarin de Amerikaanse zangeres perfect past.

Brusselaars zullen het gisteren wel gemerkt hebben: enkele belangrijke fonteinen in de stad kleurden paars. Dit om de opening van Nationa(a)l Pop-Up Store in de kijker te zitten, een reusachtige winkel/expo waarin talent van eigen bodem centraal staat. Paars is de kleur van creativiteit, en die wordt in de expo doorheen verschillende disciplines gevierd: dans, kunst, mode, muziek, keuken,… Lees hier ons volledige verslag!