Rode Loper MET Gala: alle looks op een rijtje

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Rode Loper MET Gala: alle looks op een rijtje

met
Glitter & glam in New York gisterenavond. Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het Metropolitan Museum of Art haar befaamde Costume Gala en dat zorgde wederom voor vonken. 

Wat? Eens per jaar wordt het museum ingepalmd door de crème de la crème van de modewereld. Naar aanleiding van een specifieke tentoonstelling mag een zorgvuldig geselecteerde –Anna Wintour bepaalt wie binnen mag!- schare beroemdheden de beroemde rode loper op. Goed voor de ene na de andere extravagante look, traditioneel in hetzelfde thema als de expo.

Dit jaar staat Charles James in de kijker, een Britse designer die bekend staat als “Amerika’s eerste couturier”. De man maakte in de eerste helft van vorige eeuw furore met zijn originele snitten en gestructureerde looks. Een stijl die menig celeb hem gisterenavond nadeed –de een al wat geslaagder dan de ander.

Psssst: rumour has it dat Madonna dit jaar niet welkom was. De popdiva zou immers van plan zijn geweest topless te verschijnen en dat was niet naar de zin van modepaus Anna Wintour...

Ontdek hier de volledige rode loper: