Kristen Stewart x Chanel: een blik achter de schermen

Gepubliceerd op 5 Mei 2014 door ELLE België
Kristen Stewart x Chanel: een blik achter de schermen

chanel

Actrice Kristen Stewart mocht voor de Chanel campagne 'Metiérs d'Art Paris-Dallas 2013-2014' voor de lens van Karl Lagerfeld plaatsnemen. In dit filmpje gunt Chanel ons een unieke blik achter de schermen...

Eind vorig jaar raakte bekend dat Kristen Stewart het nieuwe gezicht van Chanel zou worden. Een nieuwtje dat eerst wat sceptisch onthaald werd (Mevrouw Steward werd verweten een pruillipje te hebben en minder flamboyant te zijn dan haar voorgangsters), maar dan toch op heel wat bijval kon rekenen na het lekken van de eerste beelden. Het modehuis geeft ons nu een unieke sneakpeek vanuit de coulissen.

Je ziet de actrice arriveren in haar signature skinny jeans, sneakers, kaptrui en - wat anders - de trendy Chanel Backpak. Vervolgens zie je haar transformeren van tomboy naar Americana prinses, inclusief tandenstoker in de mondhoek. Keizer Karl dirigeert naar goede gewoonte wel elke beweging. Een perfect team zo blijkt: de shoot wordt afgesloten met een hartig applaus en een innige knuffel tussen Kristen en Karl.

(Stagiaire Natalia Tjurina via Elle Belgique)