Wedstrijd: Emma schenkt twee droomhoofdkussens weg

Geüpdatet op 28 juli 2021 door Commercieel team
Hoofdkussens

We weten allemaal hoe belangrijk slaap is. Een slechte nacht kan je hele dag verpesten. Je humeur, veerkracht, concentratie, contact met anderen... Alles staat of valt met een goede nachtrust. Een bed, matras en hoofdkussen van topkwaliteit zijn dus geen overbodige luxe.

De innovatieve Emma Original-matras bestaat uit drie verschillende lagen: een laag comfortabel Airgocell®-schuim, geheugenschuim dat de druk wegneemt en koudschuim als stevige basis. Emma heeft trouwens een nieuwe premiummatras met springveren, ideaal om in topvorm te ontwaken. Bovendien heeft Emma nu ook een nieuwe, personaliseerbare boxspring. Een volledige slaapcombinatie, afgeleverd in je slaapkamer en binnen tien minuten gratis geplaatst! Emma heeft alles in huis om je slaapkwaliteit te verbeteren: bedden, matrasdragers, lakens, topmatrassen... Om weg te dromen en 's ochtends uitgerust weer wakker te worden.

Voor alle Emma-producten geldt dat je ze gratis kunt terugsturen. Want om zeker te zijn dat je de goede keuze hebt gemaakt, moet je je aankoop natuurlijk uitgebreid uittesten.
"Slaap is vitaal voor onze weerstand en geluk. Een goede nachtrust is van het grootste belang", vertelt Verena Senn, neurowetenschapster en hoofd van het slaaponderzoek bij Emma the Sleep Company. Een wijze raad die we vanaf nu zeker gaan opvolgen. Om ons te helpen om nog beter te slapen, schenkt Emma twee hoofdkussens weg.

Neem deel aan onze wedstrijd hieronder om kans te maken.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Emma Matras.
emma-matras.be

Lees ook:
Slapen is de mooiste droom 
Binnenkijken: het fleurige interieur van Frederiek Van Pamel
Droom je van een tweede verblijf? Wij helpen je op weg