Kenji Minogue lanceert debuutplaat ‘De Groetjes’

Gepubliceerd op 5 Mei 2014 door ELLE België
Kenji Minogue lanceert debuutplaat ‘De Groetjes’

kenji

Na de hits 'Alwademehetten' en 'Danny' is het tijd voor het grotere werk. Met hun debuutalbum 'De Groetjes' trakteert Kenji Minogue ons op nóg meer aanstekelijke beats en West-Vlaamse rariteiten - een hele plaat vol! Kylie Minogue, maar dan zo gek als een achterdeur.

Prettig gestoord: beter kunnen we de dames van Kenji Minogue niet omschrijven. Het succesverhaal van Kenji Minogue begon in 2002 toen de band ‘Naam Familienaam’ lanceerde als soort van grap. De song werd een YouTube hit en zo ging de bal aan het rollen: meer nummers, meer optredens, meer video's, méér hilariteit. Want humor is bij Conny en Fanny nooit ver weg!  Zangeressen Conny Komen en Fanny Willen nemen zichzelf niet al te serieus – getuige hun pseudoniemen.

Het ziet ernaar uit dat 2014 het jaar van Conny en Fanny wordt. Zo gaan ze in zee met boeker Livenation en is er interesse vanuit verschillende tv-productiehuizen. Dat ze iets met mode hebben ook! Na Tom Van der Borght, die met zijn podiumkostuums in de prijzen viel in Parijs, gaan ze nu samenwerken met de jonge ontwerpster Doriane Van Overeem. Ook ELLE België had al het genoegen met de dames te werken. Kenji Minogue vrolijkte in december 2013 het tiende verjaardagsnummer van uw favoriete modeblad op met een knotsgekke shoot.

Maar eerst: een nieuwe plaat én een nieuwe website!

Nog nooit van Kenji Minogue gehoord? Met plezier stellen we ze aan je voor: 

 

(Stagiaire Natalia Tjurina)