Cara Delevingne heeft boon voor Sienna Miller

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Cara Delevingne heeft boon voor Sienna Miller

celebrities at loulou's, london, britain - 29 apr 2014, ,
Wie bij Cara Delevingne in de bovenste schuif ligt, krijgt van het topmodel een uniek koosnaampje. Rita Ora werd Cara's 'Wifey' en Sienna Miller luistert tegenwoordig naar het iets minder vlot bekkende 'schnoyster'.

Sinds Cara Delevingne en Sienna Miller elkaar vorig jaar tijdens het Met Gala vol op de mond kusten, botert het aardig tussen het Britse topmodel en de actrice. Vorige maand feestten de Burberry-gezichten nog samen in Coachella tijdens het vrijgezellenfeestje van grote zus Poppy. En hoewel Cara al een oudere zus heeft, kan er volgens de 21-jarige gerust nog eentje bij. Enter Sienna Miller, de 32-jarige actrice die door Cara als 'schnoyster' bestempeld wordt. Hoewel het neologisme nog geen plaatsje in het 'urban dictionary' veroverde, liet Cara verstaan dat het troetelnaampje zoveel als 'ouders zus slash goede vriendin' betekent. 'Schnoyster' kan ook als werkwoord gebruikt worden, 'schnoystering' wil zoveel zeggen als: 'tijd spenderen met je schnoyster'.

Of 'wifey' Rita Ora of ex-vriendinnetje Michelle Rodriguez jaloers zijn op de wereldberoemde 'schnoyster' is niet geweten. Benieuwd of er vanavond tijdens het Met Gala in New York heel wat 'afgeschnoysterd' zal worden.