4 x beroemde promposals

Gepubliceerd op 4 Mei 2014 door Christin Ho
4 x beroemde promposals

prom3

"Do you want to go to the prom with me?" Zowat elke serie waar we mee zijn opgegroeid zagen we jongens en meisjes elkaar het hof maken. Maar hoe val je net op tussen al die smokings en feërieke baljurken? Een beroemde Hollywoodster vragen is een optie, dachten volgende romantische zielen.

1/

1. Miley Cyrus

http://youtu.be/nRPqvbnvzj4

In 2009 pikte Miley Cyrus Matt Peterson uit het publiek op een parking voor een radioshow. Matt brak in tranen uit. En Miley begroette hem enthousiast tijdens een concert zes maanden later.  Zijn liefde voor de zangeres gaat zo ver dat hij haar dit jaar als date meevroeg voor zijn eindejaarsbal. In zijn 'Team Miley' t-shirt beloofde hij haar de avond van haar leven te bezorgen. Vervolgens ontkleedde hij zich en toonde hij zijn tong op z'n Mileys met -uiteraard- een schuimrubberen hand vast. Miley ging uiteindelijk niet in op zijn avances, maar beloofde dat hij een blik achter de schermen mocht nemen na haar concert in zijn thuisstaat Arizona.

2/

2. Kate Upton

Vorig jaar februari haalde Josh Davidson al zijn troeven uit de kast om Kate Upton te overtuigen dat zij zijn ideale date is voor het bal. Kate is zijn 'yin'. Ze houden van sport en lekker eten. Zij stond op de cover van Sports Illustrated, hij leest de Sports Illustrated. Als dit niet romantisch genoeg is, wou hij de hele avond cruisen met het Amerikaanse model aan zijn zij...tot elf uur 's avonds, zijn avondklok. Kate Upton beloofde op Twitter om een gaatje te zoeken in haar agenda. Uiteindelijk had hij niets meer van haar gehoord.

3/

3. Mila Kunis

prom1

Het Marinebal in Amerika zou je kunnen beschouwen als het eindejaarsbal onder de mariniers. Sgt. Scott Moore overtuigde Mila Kunis in welgeteld 20 seconden.

4/

4. Justin Timberlake

prom2

Ook Justin Timberlake viel voor de charmes van marinier De Santis. Toch benadrukte hij dat hij er vooral was om het marinekorps te steunen.