Zien: de sixties videoclip van The Sore Losers

Gepubliceerd op 5 Mei 2014 door ELLE België
Zien: de sixties videoclip van The Sore Losers

Schermafbeelding 2014-04-30 om 16.41.35

Voor de clip van 'Don't Know Nothing' duiken The Sore Losers terug naar de golden sixties. En dat doen ze in het gezelschap van véél vrouwen. Als dat maar goedkomt!

Wie The Sore Losers nog niet kent, heeft duidelijk nog niet goed opgelet. Op Studio Brussel zijn ze een vaste waarde en ook Axelle Red is fan. Het roodharige jurylid van The Voice én collega-Hasselaar schakelde de vier in voor de reclamespot van haar collectie voor JBC.

'Don't Know Nothing' is de nieuwste single van het tweede album 'Roslyn'. Regisseur Toon Aerts, die ook al de andere muziekvideo’s voor zijn rekening nam, haalde zijn inspiratie bij de legendarische Elvis Presley comeback special van ‘68 en het optreden van The Beatles bij Ed Sullivan. Maar let vooral op de styling - styliste Sofie Callaerts schuimde een resem vintagewinkels af om het vrouwelijke publiek in een authentiek sixties jasje te kunnen steken. Missie geslaagd!

Voor de casting deed de band zelf een oproep om zoveel mogelijk vrouwen bijeen te krijgen. En al die vrouwen in één ruimte - daar kan alleen onheil van komen:

(Stagiaire Natalia Tjurina)