Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 26 april tot 2 mei

Gepubliceerd op 26 april 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 26 april tot 2 mei

Wat brengt deze eerste week van het Stierseizoen? Ontdek jouw weekhoroscoop voor 26 april tot 2 mei 2021!

Ram: 19 maart tot 20 april

Je krijgt opnieuw perspectief en nieuwe hoop voor de komende maanden. Neem opnieuw de touwtjes in handen op het werk en geniet in je vrije tijd van de kleine dingen. De volle maan van maandag in Schorpioen wil dat je intimiteit opzoekt en je verlangens inlost...

 

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Gelukkige Verjaardag, Stier! Alles draait om liefde met een grote L deze week: de volle maan van maandag in Schorpioen wil dat je het onbekende durft te verkennen op vlak van relaties. Het belangrijkste is om de ander te laten begrijpen hoe onmisbaar je voor hem/haar bent...

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week staat helemaal in het teken van 'realising stuff' - om het op z'n Kylie Jenners te zeggen. Deugddoende veranderingen zullen leiden tot nieuwe inzichten die je vooruit helpen. De Volle Maan van maandag in Schorpioen laat je afvragen hoe je de relatie met jezelf kunt verbeteren.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De planeten luiden een nieuwe start van projecten in en nodigen je uit om nieuwe doelen te stellen. De volle maan van maandag in Schorpioen wil dat je je durft blootstellen aan risico, onzekerheid, en emoties. Herenig (veilig) met je beste vrienden dit weekend!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Maandag laat de volle maan in Schorpioen je toe om je emoties beter te begrijpen. Er komt ook (eindelijk) een evolutie in je relationele omgeving aan dankzij de Zon-Uranus conjunctie in Stier op vrijdag. Of het nu gaat om afstand nemen of om het leggen van de basis voor een vruchtbare samenwerking, overhaast niets! Geef je gevoelens een naam, Leeuw!

 

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius nodigt uit om je horizon te verbreden, op voorwaarde dat je uit je schulp kruipt en anderen de hand reikt. Op dinsdag gaat Pluto in retrograde in je Steenbok-geregeerde vertrouwenszone; kies waardigheid boven vergelijking. De Zon-Uranus conjunctie van vrijdag in Stier wil dat je een leermoment toepast om positieve resultaten te kunnen behalen.
weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De volle maan van maandag in Schorpioen wil dat je belangrijke beslissingen durft nemen, en komaf weet te maken met situaties of personen die je naar beneden halen. De Zon-Uranus conjunctie van vrijdag in Stier wijst de weg naar een grote waarheid die je zult willen accepteren.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De jaarlijkse volle maan in jouw teken op maandag zorgen voor een grote reset. Alles staat daarom in het teken van een grote, frisse start: nieuwe hoop, nieuwe levensstijl, nieuwe relatie, wat zal het brengen? Vrijdag is er de Zon-Uranus conjunctie in Stier waardoor er chemie in de lucht hangt...
sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Laat los, Boogschutter! De volle maan van maandag in Schorpioen wil dat je alle ideeën, dingen en mensen die je tegenhouden loslaat. Op dinsdag zorgt Pluto retrograde in Steenbok er dan weer voor dat je je eigen normen en waarden in vraag stelt. Tip voor deze week: houd vast of werk aan een routine die je dagelijkse leven op een positieve manier stuurt.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Alle belangrijke planeten gaan momenteel door aardetekens zoals jij, dat heeft dus alleen maar gunstige gevolgen! Wees optimistisch, geloof in jezelf en financiële, professionele en sociale successen zullen volgen. De Zon-Uranus conjunctie van vrijdag in Stier geeft je de moed om een angst, hoop of verlangen te onthullen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Rise and shine, Waterman! De volle maan van maandag in je Schorpioen-geregeerde carrièrezone wil je professioneel succes naar ongekende hoogten tillen. Op persoonlijk vlak moeten de vriendschappen en banden die je onlangs hebt gesmeed, met de grootste zorg worden gecultiveerd en gekoesterd.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De volle maan van maandag in Schorpioen wil dat je een les toepast die je onlangs hebt geleerd om succes te boeken. Op dinsdag zal Pluto retrograde in je door Steenbok-geregeerde vriendschapszone zorgen voor snelle veranderingen op sociaal vlak.