Instagram bant naaktfoto’s Rihanna

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Instagram bant naaktfoto’s Rihanna

rihanna
Instagram heeft genoeg van de blote borsten en billen van Rihanna. Als de zangeres nog één keer een té verhullende foto van zichzelf op Instagram post, blokkeert de fotoapplicatie haar account met bijna 13 miljoen volgers voorgoed. Bad Girl Riri doet haar bijnaam intussen alle eer aan en giet na de dreigementen aan haar adres enkel olie op het vuur. En zonnecrème op al die ontblootte huid.

Rihanna is gezegend met een welgevormd lichaam, weinig schaamte en een snelle internetverbinding. Combineer dit alles en het zal geen mens verbazen dat de 26-jarige zangeres zichzelf regelmatig van kop tot teen aan de wereld laat zien. Zo postte de zangeres afgelopen weekend enkele sexy foto's van haar shoot voor Vogue Brazilië. De bijna blote borsten konden volgens Instagram nog net door de beugel maar Riri's kiekjes voor het Franse magazine Lui werden snel door de fotoapplicatie zelf van haar account verwijderd.

Instagram vond de foto's waarop de zangeres met blote  billen en borsten (mét gepiercte tepel) te zien is, niet door de beugel kunnen en haalde de plaatjes meteen weg. Instagram liet de zangeres weten het posten van te sexy foto's te laten. Houdt de zangeres zich niet aan de regels, dan ziet Instagram zich genoodzaakt Rihanna's account voorgoed te blokkeren.

Rihanna laat zich alvast niet kennen en deelde de controversiële foto's meteen via Twitter. Niet veel later postte de ster een foto van zichzelf uit de 'If celebrities were ordinary people'-reeks op Instagram met het onderschirft 'Rih's next magazine cover if it was up to Instagram.' Eens een bad girl...