Kate Moss onthult 15de collectie voor Topshop in Londen

Gepubliceerd op 30 April 2014 door ELLE België
Kate Moss onthult 15de collectie voor Topshop in Londen

colkate

Met veel spektakel en veel schoon volk, onthulde Kate Moss gisteren haar 15de collectie voor Topshop in Londen. De etalage van de winkel aan Oxford Circus werd volledig ondergedompeld in een Kate-sfeertje. 

Al bij een eerste blik op de collectie, herken je meteen de persoonlijke stijl van het intussen  topmodel: glitters, blote benen en boho romantiek. Zelf droeg de 40-jarige een zwart pak met goudkleurige strepen en een zwarte top, van eigen hand uiteraard. Sir Philip Green, eigenaar van de Britse kledingketen, noemde de collectie de mooiste uit de geschiedenis van Topshop. Van een complimentje gesproken! Na de presentatie volgde een diner met bekende koppen als Stella McCartney, Cara Delevignge, Suki Waterhouse en Sienna Miller. Een feestje dat wellicht tot in de vroege uurtjes duurde...

60D15FBLK_normal
Jurk, € 125
60D16FCRM_normal
Jurk, € 195
60T07FBLK_normal
Short, € 60
60D03FSLV_normal
Jurk, € 325

De collectie is erg betaalbaar, al zijn er ook exclusieve stukken bij zoals een charleston jurkje van € 325 (zie foto) en een leren jas van € 245. Je kan de collectie shoppen in alle Topshop winkels en via de webshop. Snel zijn is de boodschap!

(Stagiaire Natalia Tjurina)