Beyoncé ❤ Jay-Z: hun mooiste momenten

Geüpdatet op 28 Januari 2016 door ELLE België
Beyoncé ❤ Jay-Z: hun mooiste momenten

coljb

Gisteren kon je lezen dat Beyoncé en Jay-Z eindelijk samen gaan touren. Hoog tijd om eens terug te blikken op hun liefdesgeschiedenis. Laat die oooh's en aaah's maar komen!

1/

De vroege jaren

B1

Throwback naar 2002, waar het naar verluidt allemaal begon. In dat jaar nam Jay-Z zijn eerste duet op met Beyoncé 'Bonnie and Clyde'. De vonken sloegen over in de studio en de chemie tussen de twee is duidelijk te zien in de videoclip:

2/

Crazy in Love

Schermafbeelding 2014-04-29 om 12.18.12

In 2003 is er geen ontkennen meer aan. Voor haar allereerste solosingle schakelt Beyoncé de hulp van haar allerliefste Jay-Z in. 10 jaar later is 'Crazy in Love' nog steeds niet van de dansvloer weg te denken. Van 'Little B' naar 'Queen B'.

3/
Op de rode loper

B2

In 2004 verschijnt het duo voor het eerst als koppel op de rode loper van de VMA's. Gelukkig evolueerde niet enkel hun relatie, maar ook hun stijl mee met de tijd.

B3

 

Stars Show Off Their Style At The Met Gala

4/

Team spirit

B5

J en B zijn fervente sportfanaten en Jay-Z was zelfs een tijdje mede-eigenaar van de NBA-ploeg Brooklyn Jets. Niet verwonderlijk dus dat ze vaak naast het veld te spotten vallen. Front row uiteraard. Go team!

B6

 

B7

5/

Reizen in stijl!

Als machtigste koppel ter wereld is het toegelaten om van tijd tot tijd te genieten van wat verdiende rust. En dat kunnen deze twee als geen ander! Geen backpack tripjes voor dit duo maar enkel het neusje van de zalm. Met een toefje kaviaar.

B9

 

B11

 

Beyonce-9

 

Celebs Twitter Pictures

6/

Quality time

Beyonce-8

 

Hoe druk hun schema ook is, deze sterren proberen zo vaak mogelijk tijd te maken voor elkaar. En zoals je kan zien, zijn ze nog steeds even 'crazy in love' als tien jaar geleden.

 

B20

 

B21

 

Schermafbeelding 2014-04-29 om 12.17.48

 

GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES!

 

7/

Daar komt de bruid...

tumblr-m1xvuc12RM1rqgjz2

Na een relatie van zes jaar stapt dit koningspaar in 2008 stiekem in het huwelijksbootje!  Pas vijf jaar later krijgen we ein-de-lijk een glimps te zien van Beyoncé's trouwjurk in haar documentaire 'Life Is But A Dream'.

B24

 

Bekijk hier de trailer van de docu:

8/

Babyvreugde

prego

In 2011 is het zover! Beyoncé brengt Love On Top live tijdens de VMA's en onthult bij de laatste noten haar bolle buikje. Een onvergetelijk en vertederend moment! Zowel Bey als hubby Jay glunderen van liefde en geluk! (5:05)

 

Dochtertje Blue Ivy Carter ziet het levenslicht op 7 januari 2012. Het gelukkigste kind op aarde - ooit - is een feit.

CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES

 

GREAT CELEBRITY SOCIAL NETWORK PICTURES!

 

beyonce-jay-z-blue-ivy-shoes

9/

Dubbel entertainment: samen op het podium

Beyonce and Jay-Z

Wat is er beter dan een legendarische artiest aan het werk zien? Twee legendarische artiesten aan het werk zien - duh! Beyoncé en Jay-Z durven hun publiek af en toe eens te verrassen met een gastoptreden van de ander. Hoe attent!

B16

 

B19

 

Schermafbeelding 2014-04-29 om 12.18.55

10/

History in the making...

Niets geen gastoptredentjes meer! Nu is het tijd voor het echte werk. 'On The Run' wordt de eerste gezamenlijke tournee van powerkoppel Beyoncé en Jay-Z. De eerste, maar hopelijk niet de laatste...

B27

 

(Stagiaire Natalia Tjurina)