Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 22 tot 28 februari

Gepubliceerd op 22 februari 2021 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 22 tot 28 februari

Het begin van het Vissenseizoen en de Volle Maan van vrijdag... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 22 tot 28 -februari 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

Het leven is aan de durvers! Wees niet bang om kansen te grijpen: de Mars-Pluto-driehoek op maandag laat jouw talent en leiderschap op het werk zien. De volle maan in Maagd op vrijdag inspireert je om te focussen op je mentale gezondheid. Misschien is het tijd voor een nieuwe goede gewoonte in te lassen?

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De aanwezigheid van Mercurius verstoort de communicatie en kan tot misverstanden leiden. Luister naar wat iedereen te zeggen heeft! Op donderdag komt Venus in Vissen, wat invloed heeft op liefde en vriendschap. Die grens tussen beide kan trouwens wel heel dun beginnen worden...

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week gaat om het aanvaarden van je onvolkomenheden. Niemand is perfect, Tweeling, wees niet zo hard voor jezelf! De Volle Maan in Maagd op vrijdag brengt romantische gevoelens naar boven...

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je zult langzaam maar zeker je zelfvertrouwen terugwinnen. Volg je intuïtie om de juiste beslissingen te nemen. De Volle Maan in Maagd op vrijdag helpt je nadenken over hoe de juiste woorden je zullen helpen om gehoord te worden!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je zoekt naar vrijheid en ruimte om te groeien, neem vooral je tijd en geloof in jezelf, Leeuw. Venus komt op donderdag in bevriend sterrenbeeld Vissen, en dat stimuleert bij jou meer intimiteit en kwetsbaarheid. Op vrijdag krijg je, niet toevallig met de volle maan in Maagd, meer financiële zekerheid.

 

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Niemand hoeft tegen jou te zeggen wat je moet doen, maar vergeet niet dat de banden met collega's ontzettend belangrijk zijn. Geef zo nu en dan een complimentje en moedig aan waar nodig, dat zal samenwerkingen op alle niveaus ten goede komen. De jaarlijkse Volle Maan op vrijdag in jouw teken is een kosmische reset: niets houdt je nog tegen!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Mars-Pluto driehoek van maandag laat je toe om je kwetsbaarder dan anders op te stellen. Venus betreedt donderdag je door Vissen geregeerde wellnesszone en inspireert tot meer zelfzorg. Een Volle Maan in Maagd dit weekend inspireert je om alle dingen los te laten die je tegenhouden.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Je trekt je de dingen teveel aan! Zorg ervoor dat een paar kleine ergernissen je niet in de weg staan. Venus komt op donderdag in Vissen (net als jij een waterteken) en geeft je een boost van zelfvertrouwen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je slaagt erin om het leven (nog) steeds door een roze bril te zien, wat een van jouw meest aantrekkelijke eigenschappen is. Je gaat in een rechte lijn richting succes, zolang je jouw financiën onder controle houdt en buitensporigheden vermijdt. Dankzij je communicatieve energie trek je van nature veel sympathie aan.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Je krijgt opnieuw zelfvertrouwen en ziet nieuwe perspectieven aan de horizon. Een Volle Maan in Maagd dit weekend wil dat je jouw nieuwsgierigheid volgt naar nieuwe, interessante, en opwindende plaatsen!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Met vier planeten in jouw teken, ben jij degene die in de spotlights staat deze week. Grijp die kans en durf van de gebaande paden te wijken. Dit is ook een uitstekende week om nieuwe contacten te leggen! Een Volle Maan in je Maagd-geregeerde intimiteitszone betekent maar een ding: ga het plezier achterna!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Gelukkige Verjaardag, Vissen! Venus komt donderdag jouw teken binnen en maakt jou het meest onweerstaanbare en romantische teken van allemaal. Word weer verliefd op de liefde! Vooral onder de Volle Maan van vrijdag in Maagd, die een romantische dynamiek voor je start, verdiept of voltooit.