Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 15 tot 21 februari

Gepubliceerd op 15 februari 2021 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 15 tot 21 februari

Het begin van het Vissenseizoen en het einde van Mercurius in Retrograde... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 15 tot 21 februari 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

Dankzij je vindingrijke geest lukt het om creatieve oplossingen te zoeken voor problemen die je pad kruisen. Pisces Season begint op donderdag en daagt je uit om meer zelfzorg en zelfliefde te beoefenen. Mercurius Retrograde in Waterman eindigt eindelijk op zaterdag, en betekent het begin van een hereniging met een dierbare.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De aanwezigheid van Mars en Uranus geeft je energie en stimuleert om concrete resultaten te boeken. Op donderdag begint het Vissenseizoen, wat voor jou gelijkstaat aan de meest sociale maand van het jaar - in alle veiligheid natuurlijk.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Durf lost te laten en stel je open voor verandering. De start van het Vissenseizoen op donderdag geeft je carrière een enorme creatieve boost. Volg je inspiratie voor verbluffende resultaten!

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je bent altijd bereid om problemen aan te pakken en op te lossen, dat zal deze week een grote hulp zijn. De start van het Vissen seizoen op donderdag geeft je de drang om te verkennen, laat je leiden door je nieuwsgierigheid! Mercurius Retrograde in Waterman eindigt op zaterdag, en daagt je uit de waarheid te spreken tegen iemand die dat dringend moet horen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Neem de tijd om de dingen grondig te doen, zodat je inspanningen langdurig effect hebben. Wees waakzamer als je communiceert en pas op dat je gevoelige onderwerpen niet te direct aanpakt, want dat zou discussies bevriezen en jouw onderneming niet ten goede komen. Mercurius Retrograde in Waterman eindigt op zaterdag, en zorgt voor meer compromis, begrip, en conflictoplossingen!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je staat aan het begin van een periode vol transformaties en creativiteit. Sta uit je comfortzone en geef het beste van jezelf. Zoek aangename verrassingen in het onverwachte. Mercurius Retrograde in Waterman eindigt op zaterdag, en geeft je een boost op vlak van wellness en gezondheid.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De invloed van Venus en Jupiter zorgen voor niets dan geluk. Benader moeilijke situaties met een dosis humor, het vissenseizoen dat begint op donderdag zal je daarbij helpen. Mercurius Retrograde in Waterman eindigt eindelijk op zaterdag, je zal je daar vooral opgelucht over voelen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Ga af op je intuïtie en je feilloos gevoel voor humor om lastige situaties te tackelen. Het Vissenseizoen begint op donderdag, en luidt een periode van vertrouwen en creatief streven naar geluk in. Mercurius Retrograde eindigt in Waterman op zaterdag, en vestigt je aandacht op je familie.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Het ontbreekt je niet aan goede vooruitzichten, geen wonder dat je goede humeur elke dag stijgt. Neem de teugels in handen en grijp de kansen op het juiste moment. Vanaf zaterdag, het einde van Mercurius Retrograde in Waterman, wordt een en ander duidelijk. Ga moeilijke gesprekken niet uit de weg.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Vergeet niet om tijd te maken voor degenen die dicht bij u staan en die meer warmte, aanmoediging en een luisterend oor van u nodig hebben. Het Vissenseizoen op donderdag kan alvast helpen om je luistervaardigheden aan te scherpen. Mercurius Retrograde in Waterman eindigt op zaterdag, en zorgt dat je je financiële situatie eindelijk weer onder controle krijgt.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Met de twee 'geluksplaneten' Venus en Jupiter in jouw teken, kan het alleen maar de goede kant opgaan. Vissenseizoen start op donderdag en ook dat zou voor extra fun moeten zorgen de komende weken. Tenslotte eindigt Mercurius Retrograde in jouw teken op zaterdag, niets dan goed nieuws dus!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De planeten lijken vastbesloten om je een zetje te geven. Venus en Jupiter accentueren je gevoeligheid en de behoefte om zich gewaardeerd te voelen. Jouw seizoen begint op donderdag, waardoor je dromen en wensen op de voorgrond komen te staan. Mercurius Retrograde eindigt op zaterdag, en symboliseert de hoop en vreugde van een nieuw begin.