Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 28 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsGeorge Clooney is verloofd!!! Ontdek hier Nike's veel te leuke voetbalcampagne:  

Haar Carrie Bradshaw dagen liggen dan wel ver achter haar, de modewereld is Sarah Jessica Parker nog lang niet vergeten. Meer zelfs: op 7 mei wordt de actrice in de bloemetjes gezet met een CLIO Image Award. De prijs zet haar creatieve bijdrage aan de mode industrie in de kijker. Sex and The City is dan ook lang niet haar enige stijlproject geweest. Zo houdt ze zich de laatste jaren opvallend vaak met ballet –en vooral erg coole kostuums- bezig. Iemand die tutu’s hoog in het hart draagt: we moeten wel fan zijn!

De kogel is door de kerk, of beter: dat is George Clooney binnenkort. De acteur zou zich na tal van veelbesproken relaties eindelijk verloofd hebben. De gelukkige is Amal Alamuddin, een advocate en mensenrechtenactiviste die in het verleden onder andere Julian Assange verdedigde. Ze past daarmee niet meteen in het typische Clooney profiel, die tot nu toe vooral met modellen, presentatrices en actrices omging. Een beauty met een al even aantrekkelijk brein: dàt is wat de beruchte playboy uiteindelijk op de knieën heeft gekregen.

Nog een fijn gerucht: Kate en William zouden ons land binnenkort bezoeken. Volgens The Sunday Times zal het koppel op 4 augustus een herdenkingsplechtigheid voor de Eerste Wereldoorlog bijwonen. Of zij, net als president Obama, voor geblokkeerde snelwegen zullen zorgen, is nog niet duidelijk. Wel kunnen we met zekerheid melden dat de voltallige fashion police voor de gelegenheid aanwezig zal zijn. Kate’s outfit? Die zorgt nu al voor  vurige speculaties.

Belgische kleuren in het tweede luik van Nike’s Risk Everything voetbalcampagne. In een videoclip die maar liefst vier minuten duurt, zien we een spelletje straatvoetbal ontaarden in een heus wereldkampioenschap. Internationale sterren als Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney maken hun opwachting naast “onze” Eden Hazard en Thibaut Courtois. Speciale gastrolletjes ook voor Ronaldo’s vriendin Irina Shayk en … de Hulk. Het kijken waard:

http://youtu.be/3XviR7esUvo