Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 februari

Gepubliceerd op 8 februari 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 februari

Er hangt liefde in de lucht... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 8 tot 14 februari 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

De planeten geven je de energie om de touwtjes weer in handen te nemen. Je gaat geen enkele klus uit de weg (en dat kunnen er heel wat zijn deze week), maar af en toe stuit je op weerstand. Dankzij de conjunctie van Mercurius met Venus en Jupiter kan je dit weekend op de steun van vrienden rekenen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Er hangt een lichte spanning in de lucht, met een vleugje ongeduld en ergernis in je omgeving. Gelukkig ben je een kei in luisteren en kan je goed omgaan met tegenstand. De nieuwe maan op donderdag in Waterman zal voor jou in het teken staan van je carrière. Wees niet bang om je mening of goede ideeën te verkondigen op het werk, zodat je de triomf kunt binnenhalen waar je al een tijdje op wacht.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week staat in het teken van evenwicht zoeken, zowel op emotioneel als op sociaal en professioneel vlak. De nieuwe maan op donderdag in Waterman wil dat je je intenties richt op verkenning en ontdekking. De conjunctie van Mercurius met Venus en Jupiter dit weekend helpt je om vreugde en vrijheid te vinden.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De steun van Mars, de planeet van de actie, spoort je aan om vooruit te gaan zonder onnodige risico's te nemen. Uranus opent nieuwe perspectieven, maar het is aan jou om creatief te zijn. Een nieuwe maan in Waterman op donderdag speelt in op intimiteit en je seksualiteit. Ook Mercurius in conjunctie met Venus en Jupiter zorgt voor een weekend vol passie. Gebruik je fantasie!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het lijkt structureel en financieel beter te gaan, zolang je je aanpast aan de beperkingen van het moment. Het wordt weldra weer makkelijker om contacten op te zoeken, durf de eerste stap te zetten! Het weekend met Mercurius in conjunctie met Venus en Jupiter laat je toe om je grenzen te verleggen op romantisch vlak.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Luister naar jezelf, maar wees ook niet doof voor de meningen en het advies van anderen. Deze week focust op je mentale en fysieke welzijn. Wat zijn jouw intenties? Hoe kan je je gezondheid optimaliseren? Zet doelen uit voor jezelf.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het vertrek van Saturnus in jouw teken geeft een helderheid die je jaren niet ervaren hebt. Gebruik deze boost om te werken aan projecten en je contacten. De nieuwe maan op donderdag in Waterman wil je dat je nadenkt over op zelfvertrouwen en eigenwaarde. Probeer wat vaker aan jezelf te denken en je minder aan wat anderen willen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De invloed van Saturnus zal wat vertraging veroorzaken en je zult je vooral op essentiële zaken moeten richten. Pas op dat je geen spanning creëert met je omgeving door te streng te zijn of al te eerlijke opmerkingen te geven.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je voelt het verlangen om een revolutie teweeg te brengen in alle zaken die niet vlot lopen momenteel. Gebruik deze optimistische stimulans om dingen te veranderen op een positieve manier. je voelt een diepe connectie met je geliefde(n) dit weekend.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Op professioneel en financieel vlak kan je week niet meer stuk. Grijp de kansen die je pad kruisen, je hebt er hard genoeg voor gewerkt. De conjunctie van Mercurius met Venus en Jupiter dit weekend wil dat je je werkmentaliteit achter je laat en plezier opzoekt.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Deze week staat helemaal in het teken van contacten en communicatie. De jaarlijkse nieuwe maan in jouw teken op donderdag is jouw moment om al je wensen het universum in te sturen! De conjunctie van Mercurius met Venus en Jupiter dit weekend wil dat je je romantische verlangens benoemt.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het energieke aspect van de planeet Mars maakt je leven gemakkelijker op het werk en financieel gebied. De nieuwe maan in Waterman wil dat je je intenties richt op wat je wilt loslaten zodat je weer vreugde en liefde kunt ontvangen. De conjunctie van Mercurius met Venus en Jupiter dit weekend werkt op een helende manier in jouw teken.