& Other Stories x Vika Gazinskaya

Gepubliceerd op 28 April 2014 door ELLE België
& Other Stories x Vika Gazinskaya

colvika

& Other Stories  ❤ Vika Gazinskaya! De keten lanceert op 15 mei een unieke capsulecollectie in samenwerking met de Russische designer!

Nadat ze vorige week aankondigden samen te gaan werken met modeblogster en stijlicoon Susie Bubble, maken & Other Stories ons warm voor alwéér een gloednieuwe colab collectie. Deze keer gaat de eer naar Vika Gazinskaya, de Russische designer en streetstyle koningin. De collectie wordt er eentje helemaal in de lijn van Vika's stijl, met gesofisticeerde snits en grafische prints.

Behind the scenes
Achter de schermen...

“Met deze collectie wilde ik iedereen de kans geven om mijn prints tegen een betaalbare prijs aan te schaffen. De print met potloodvegen vormt mijn handelsmerk, de polkadots zijn een kleurrijke klassieker en de paardenbloem is een grafisch element met een naïeve essentie. Het resultaat is een mix van tijdloze, speelse en trendy prints”, aldus Vika Gazinskaya.

Vika Gazinskaya verscheen op de moderadar in 2002 als stagiaire bij L'Officiel. Na verschillende jobs als assistente, journaliste en freelance designer, lanceerde Vika in 2007 haar eerste prêt-à-porter collectie. Sindsdien mocht ze al showen in Parijs en worden haar collecties internationaal verkocht. Wie haar designs niet kent, kent Vika misschien als streetstyle ster. Zo verschijnt de Russische regelmatig op modeblogs als The Sartorialist en Jak & Jil.

 

 

De collectie is vanaf 15 mei te koop bij & Other Stories en via de webshop!

(Stagiaire Natalia Tjurina)