Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 25 tot 31 januari

Gepubliceerd op 25 januari 2021 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 25 tot 31 januari

Wat staat er in de sterren geschreven voor de laatste week van januari 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

De Zon en Jupiter, twee geluksplaneten, komen samen en brengen hun positieve invloeden met zich mee. Je voelt je zelfzeker, niet in het minst omdat je carrière een welkome boost krijgt. Mercurius in retrograde in Waterman op zondag is het goede moment om contact op te zoeken met oude vrienden.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Je laat je teveel meeslepen door spanningen in je omgeving, en dat begint te wegen op je gemoed. Ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg door geen partij te kiezen. De volle maan in Leeuw op donderdag verstrekt de drang om je te omringen door mensen die je op je gemak stellen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je creativiteit en durf komen boven deze week. De volle maan in Leeuw op donderdag nodigt je uit om deze ideeën kenbaar te maken. Durf te spreken! De invloed van Jupiter luidt een periode van kansen in, nu is het aan jou om in actie te schieten.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Richt je aandacht op degenen die je aanmoedigen en op wie je kan vertrouwen, want dat is waar jij je energie vandaan haalt. De volle maan in Leeuw op donderdag stelt jouw geldzaken in vraag. Ben je tevreden met je huidige financiële situatie? Voel je je stabiel genoeg? De Venus-Pluto conjunctie op donderdag zorgt tegelijk voor verstrooiing, in de vorm van liefde en lust.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De volle maan op donderdag in jouw teken geeft je de kans om op de reset-knop te drukken. Begin langzaam aan nieuwe plannen, ideeën en doelen te denken. Mercurius in retrograde op zondag brengt slechte herinneringen naar boven, misschien is het een ex? Probeer het hoofdstuk mentaal af te sluiten en verder te gaan.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De volle maan in Leeuw op donderdag zal je aanmoedigen om een hoofdstuk af te sluiten. Zeg wat er op je hart ligt Maagd, maar onthoud: jij bent niet jouw emoties. Mercurius in retrograde op zondag moedigt je aan om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren en vol te houden.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Je kan perfect naar andermans mening luisteren zonder je teveel te laten beïnvloeden. Wat zal het worden, blijven bij het oude of resoluut kiezen voor verandering? Laat complexe emoties toe, en omring je deze week met mensen die je nauw aan het hart liggen, ze zullen je steunen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Onderhuidse verlangens komen onverwachts naar boven. Lange, empathische gesprekken kunnen helpen om je emoties een plaats te geven. De focus ligt deze week op je familie/thuis: zoek een evenwicht tussen jezelf openstellen en grenzen stellen. De volle maan in Leeuw op donderdag brengt veranderingen op til in je carrière.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Deze periode vraagt om verandering en vernieuwing. Misschien is het tijd om je kennis uit te breiden, iets nieuws aan te leren? Oefen in luisteren naar anderen. Mercurius in retrograde op zondag nodigt je uit om anderen te motiveren met jouw eeuwige optimisme en positieve woorden.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Wees diplomatisch, maar tegelijkertijd niet bang om jouw mening te geven. Wat zijn jouw verwachting? En hoe haalbaar zijn ze? Op donderdag, met de Venus-Pluto conjunctie, krijg je een aha-moment op vlak van de liefde.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Onder invloed van Jupiter is het tijd voor verandering. Maak komaf met slechte gewoontes, verbreed je horizon en zoek nieuwe contacten.. en misschien zelfs een nieuwe romance? Mercurius in retrograde (in jouw teken!) zorgt ervoor dat je beter leert communiceren, luisteren en andermans mening appreciëren.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je bent steeds bereid anderen te helpen, maar denk ook eens aan jezelf! De volle maan in Leeuw op donderdag nodigt je uit om te focussen op selfcare rituelen. Laat je niet tegenhouden door personen, zaken, emoties en plaatsen. Mercurius in retrograde helpt je om los te laten en vooruit te denken.