Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 11 tot 17 januari

Gepubliceerd op 11 januari 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 11 tot 17 januari

Een nieuw jaar, een nieuwe start... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw tweede weekhoroscoop van 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

Alles zal langzaam maar zeker op zijn plaats vallen. Verzamel daarom alle goede energie om je heen en toon je van je warmste kant. Het is tijd om initiatief te nemen! Je energie maakt een opwaartse beweging en niets lijkt je tegen te kunnen houden.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Mars (de planeet van de actie) verhuist naar jouw sterrenteken, en brengt zowel energie als veelbelovende projecten  met zich mee. Je komt weldra dichter bij je doelen, maar probeer je aan de geldende regels te houden!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je hebt energie voor twee en het voelt alsof je eindelijk vrij kan zijn in je handelingen. Probeer te plannen op lange termijn en vermijd al te makkelijke shortcuts. Dit is een goed moment om de mouwen op te stropen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De tegenstelling tussen de Zon en Venus dwingt je om met een veeleisende omgeving om te gaan. Maak je geen zorgen, de sterrenhemel zal snel opklaren en zorg er voorlopig voor dat je het positieve aspect ziet, zelfs als je niet achter alle initiatieven staat. Het verlangen om alles perfect te doen (typisch voor jouw teken), zorgt ervoor dat je zal steun krijgen op het juiste moment, dus wees geduldig.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Om te slagen zal je moeten jongleren met diplomatie en vastberadenheid. Luister naar ieders standpunten en behoeften alvorens een beslissing te nemen, en schakel zo tegenstanders uit. Focus je op makkelijke taakjes die snel opgelost kunnen worden, en reken daarna pas af met structurele problemen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Situaties waarop je snel en correct moet reageren zullen zich opstapelen, dus wacht niet tot het laatste moment om te handelen. Je sterrenhemel ziet er verder veelbelovend uit, dus aks je een beslissing moet nemen, doe het dan deze week. Je profiteert even van een stijgende energie, maar verwacht niets van anderen dat je zelf niet in je eentje kunt doen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Dankzij de positieve invloed van Jupiter, die jou het grootste deel van het jaar warmte en bescherming zal brengen, dat je 2021 op goede voet kunt beginnen, misschien wel met een nieuw project? Saturnus volgt het voorbeeld en zorgt voor stabiliteit en uithoudingsvermogen. Zet een koers uit voor jezelf.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De sterren sturen tegengestelde signalen naar je sociale en professionele leven, en de tegenstand van Mars moedigt ook al niet echt aan. Tegelijkertijd zorgen de invloeden van de zon en Pluto in andere watertekens ervoor dat je een heldere visie hebt op de toekomst.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je sociale vaardigheden zullen van pas komen. Het is het moment om je positieve mindset en goed humeur over te brengen aan zij die het nodig hebben. Dit onfeilbare optimisme dat jou kenmerkt, zal sympathie wekken die op sociaal en professioneel vlak constructief zouden kunnen blijken. Je hebt het talent om de positieve kant van het leven te zien, onderschat die gave niet.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De komst van Venus brengt tederheid en geluk op het gebied van relaties, wat de communicatie zal vergemakkelijken en nieuwe perspectieven zal openen. Denk goed na voor je toezegt op allerlei projecten, want ook jouw verantwoordelijkheid kent zijn grenzen. Geef prioriteit aan wat je echt bevalt, de rest kan wachten.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Belangrijke planetaire invloeden zullen je het hele jaar door begeleiden. Het is dus belangrijk om nu een goede start te maken en je te ontdoen van wat nu tot het verleden behoort. Benader situaties met een frisse blik.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Jouw vermogen om negatieve onderwerpen te vermijden zal worden gewaardeerd. Als er twijfels of vragen zijn die jouw initiatieven belemmeren, ga dan naar de bron voor de antwoorden die je nodig hebt. Ga al te mooie beloftes uit de weg en concentreer je op personen die een zekere sérieux in zich hebben. Omdat je intuïtie nu scherper is, laat je je leiden door wat je hart je oplegt en door je natuurlijke voorkeuren op vlak van relaties.