Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 4 tot 10 januari

Gepubliceerd op 4 januari 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 4 tot 10 januari

Een nieuw jaar, een nieuwe start... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw eerste horoscoop van 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

Venus geeft je een boost deze week. Je bent je charmante zelve waardoor communicatie en samenwerkingen vlot zullen verlopen. Heb vertrouwen in jezelf en in dit nieuwe jaar, dat constructiever belooft te worden dan de twee voorgaande jaren. Je goede voornemens voor 2021? Mensen om je heen motiveren en je leven weer volledig op de rails krijgen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Gezien de vele planeten die op dit moment in aardetekens (zoals jij) staan, kan niets je tegenhouden om dit jaar op goede voet te beginnen. Jouw sensuele aard zal worden gevoed door enkele veelbelovende ontmoeten. Je goede voornemens voor 2021? Toon en deel jouw liefde voor het leven, want dat is wat jou zo aantrekkelijk maakt.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week krijg je een broodnodige adempauze om weer in contact te komen met gelijkgestemden. Het is een goed moment om je extra in te spannen en snel te reageren. Je goede voornemens voor 2021? Wees de onmisbare communicator en drijvende kracht die nodig is om teamprojecten te stimuleren.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Dit is de kans waarop je hebt gewacht! Je krijgt de kans om opnieuw banden aan te halen die je een goed gevoel zullen bezorgen. Spanningen tussen de planeten in jouw teken lossen zich op, waardoor je dichter kan komen bij diegenen die je lief hebt. Je goede voornemens voor 2021? Toon je affectie aan degenen die het nodig hebben en aan iedereen die inspanningen levert voor jou.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Deze fase van herwonnen vrijheid is nodig om de balans op te maken en op een goede voet verder te gaan. Venus brengt je niets dan goeds op vlak van relaties. De planeet van de liefde stimuleert je charme en maakt je bijzonder vrijgevig. Je goede voornemens voor 2021? Om het licht opnieuw te vinden moet je vertrouwen terugwinnen en het positieve zien.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De aanwezige planeten in de aardetekens (waaronder Maagd) helpen om je batterijen op te laden, zodat je de komende maanden met gloednieuwe projecten kan beginnen. Je goede voornemens voor 2021? Neem het initiatief, durf je open te stellen voor anderen en creëer nuttige, inspirerende banden.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Goed nieuws voor Weegschalen, want het komende jaar wordt stukken aangenamer dan de twee voorgaande. Het vertrek van zwaarmoedige planeten zal een frisse wind doen waaien. Je krijgt te maken met een nieuw gevoel van vrijheid. Je goede voornemens voor 2021? Het tonen en delen van jouw optimisme!

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De zon zorgt samen met Mercurius voor een harmonieuze invloed op jouw relaties. Behoud je geduld en charme in alle omstandigheden, en je creatieve kant zal gewaardeerd worden. Je goede voornemens voor 2021? Strooi flexibiliteit en zachtheid in het rond, en je persoonlijke en professionele relaties zullen een stevige boost krijgen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De prachtige planeet Venus brengt je dat beetje extra charme dat het verschil kan maken. Toon je van je meest warme, ontvankelijke kant en je ideeën en initiatieven zullen optimaal gewaardeerd worden. Je goede voornemens voor 2021? Vrolijk degenen op die het nodig hebben, je bent er zo goed in.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De zon geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om initiatief te nemen. Maak gebruik van je geweldige eigenschap om alles efficiënt te organiseren. Er wordt op jou vertrouwd, maar  zadel jezelf niet op met extra verantwoordelijkheden. Je goede voornemens voor 2021? Heb vertrouwen in de toekomst, die je een positieve sterrenhemel belooft.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Je begint het jaar in de aanwezigheid van positieve planeten die je energie en motivatie geven om een goede start te maken. Begin met het opnieuw in contact komen met iedereen die je waardeert, want ze zijn veel talrijker dan je zou denken. Je goede voornemens voor 2021? Jupiter luidt een bijzonder spannend jaar in, dus ga aan de slag met een aantal nieuwe projecten.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De passage van de Zon en Mercurius in jouw sociale en professionele leven brengt vertrouwen en het vermogen om je ideeën met gemak uit te drukken. Koester dat speciale talent van jou om steeds de juiste connecties te vinden. Je goede voornemens voor 2021? Luister naar je intuïtie, je beste kompas om de koers te bepalen en je naar je bestemming te leiden.