Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 14 tot 20 december

Gepubliceerd op 14 december 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 14 tot 20 december

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Met de zon (wilskracht) en mars (actie) bevind je je op een snelweg. Ga rechtdoor in het leven zonder achterom te kijken. "Smeed het ijzer als het heet is" zegt het gezegde, en dat is precies wat je te doen staat: het heft in eigen hand nemen en een duidelijke en precieze koers uitstippelen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeten in de watertekens en aardetekens (jij!) geven je professionele projecten een boost. Je kunt rekenen op praktische ondersteuning en de flexibiliteit die nodig is om iedereen te verenigen zonder nutteloze discussies. Zacht, maar kordaat, dat is de aanpak waar je naar zou moeten streven.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Met eisen die van alle kanten komen, is het belangrijk om tijd te winnen door stap voor stap te werken. Probeer niet alles tegelijk te doen! Mercurius is de schuldige van deze overrompeling, want deze planeet staat op dit moment in jouw tegenovergesteld teken (boogschutter). Het is aan jou om uit te zoeken wat belangrijkst is.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De tijd is gekomen om je interesses te verleggen, je horizon te verbreden en om je geest te verruimen. Laat je emotionele, gevoelige kant spreken, want het is het middelpunt van je persoonlijke functioneren. Zoek naar gelijkgestemde zielen die deze kant van jou best begrijpen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je bent op goede weg, ga zo door en laat niet los. Wees klaar om actie te ondernemen als het moment komt, maar blijf tegelijk kalm om goede resultaten te kunnen behalen. Je stapt in een actieve fase, profiteer ervan door doelen te stellen en gebruik te maken van de extra energie.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Jouw sterrenhemel ziet er goed uit deze week, maar let op: focus niet teveel op details! Plaats dingen in perspectief en richt je inspanningen op de belangrijkste doelen. Wees bemoedigend en positief naar je omgeving toe.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De planeten zorgen voor makkelijkere connecties deze week. Er worden deuren geopend dankzij je charme en vriendelijkheid. Ga dus vooral verder - zowel professioneel en privé - met deze positieve attitude, en er kan heel veel vooruitgang geboekt worden in allerlei projecten. Nieuws om instant vrolijk van te worden!

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Er bloeit een verlangen naar verandering dankzij de aanwezigheid van Uranus in jouw tegenovergestelde teken (Stier), en ook je behoefte aan vrijheid wordt groter. Het positieve aan deze week? Ideeën vloeien rijkelijk en je creativiteit bereikt nieuwe hoogten. Ga in stapjes te werk om ervoor te zorgen dat je op hetzelfde tempo werkt als je omgeving.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je krijgt bezoek van de zon in jouw teken, wat gepaard gaat met een stijgende moraal en energie. Je ziet het leven positief in en iedereen in jou omgeving geniet van je goed humeur. Een droomweek!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Positieve, intense planetaire invloeden geven je vleugels deze week. Plannen worden concreter en doelen worden bereikt. Probeer je werklast echter niet nog groter te maken: organiseer jezelf en delegeer waar nodig. Vertrouw op jezelf.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De sterrenhemel van deze week zet je relaties in de spotlights. Je wordt uitgenodigd om je kennissenkring uit te breiden, om initiatief te nemen om je open te stellen voor anderen. Wees niet bang om de eerste stap te zetten en profiteer van je open-mindedness, tolerantie en verbazingwekkende creativiteit om het leven door een roze bril te zien.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je moet tijd en afstand nemen van degenen die je onder druk zetten zonder dat daar een echte reden voor is. Je slaagt erin spanningen te ontwijken dankzij  jouw aangeboren emotionele intelligentie. Vertrouw op de positieve en zorgzame personen die op dezelfde golflengte zitten als jij.