Sofie Valkiers stelt boek voor tijdens 2de Fashionata Ladies Night

Gepubliceerd op 25 April 2014 door ELLE België
Sofie Valkiers stelt boek voor tijdens 2de Fashionata Ladies Night

colsof

Afgelopen woensdag stelde Sofie Valkiers haar allereerste boek 'Little Black Book' voor tijdens de tweede editie van Fashionata Ladies Night. Glamour alom!

 

a3e6f620-bbea-11e3-9e51-bf974c003044_web_scale_0.4615384_0.4615384__

 

Dat ook de tweede Fashionata Ladies Night een geslaagde editie zou worden, werd al duidelijk bij het zien van de schare trouwe fans die buiten stond aan te schuiven, stuk voor stuk gehuld in LBD's. Ze lieten zich allemaal trakteren op een avondje pure verwennerij met heerlijke cocktails, een modeshow én verwensessies van MAC, L'Oréal, Lakstore, Balmain en Rituals. En waar beter dan in de glamoureuze Princess boetiek op de Antwerpse Meir.

Met deze Ladies Night, koos Sofie Valkiers ook het uitgelezen moment om haar boek voor te stellen. De blogster doopte haar geesteskindje 'Little Black Book' - een dikke knipoog naar de fameuze 'Little Black Dress'. Of het boek een al even onmisbare klassieker wordt, valt nog af te wachten! Het staat alvast boordevol stylingtips: van internationale shopping adresjes, tot Sofie's favoriete stijliconen en beautytips.

 

 

Koop het boek hier.

(Stagiaire Natalia Tjurina)