Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 23 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsDrew Barrymore is bevallen van haar tweede dochter. 

Proficiat Drew Barrymore! De actrice beviel eergisteren van haar tweede dochtertje. Het kleine zusje van Olive, Baby Barrymore nummer 1, luistert naar de naam Frankie. Al bij al een bescheiden naam in Hollywoodtermen, De actrice laat weten dat iedereen het uitstekend stelt.

Susie Lau, de blogster achter Style Bubble, is dan weer in blijde verwachting van… haar eerste boek. Vorige week onthulde &Other Stories een lookbook in samenwerking met de Britse, dit nieuwe project volbrengt ze echter in haar eentje. Naar goede blogger gewoonte belooft de pennenvrucht vol stijltips, inside information en sappige weetjes over de modewereld te zitten. Wanneer het boek precies zal uitkomen, is nog onbekend.

Over naar Gisele Bündchen. Het topmodel kroop opnieuw voor de lens en achter de microfoon voor H&M. Vorig jaar coverde ze bij wijze van promocampagne voor de keten All Day and All of The Night, deze keer gaat het er nog zwoeler aan toe. In samenwerking met niemand minder dan Bob Sinclair blikte ze  een cover van Blondie’s Heart of Glass in. Klein detail: dat gebeurde in weinig meer dan een minuscule luipaardbikini. Bij elke download van het nummer, wordt een bijdrage geleverd aan Unicef.  Een win-win situatie dus.

http://www.youtube.com/watch?v=5obRhcjB3ws#t=14

Leuk nieuws voor Dylan Penn, dochter van Sean Penn en zijn voormalige vrouw Robin Wright. De 23-jarige tekende zonet een contract met Premier Model Management. Een logisch gevolg op de naaktshoot die ze recent voor het magazine Treats inblikte? Hoe dan ook, Robert Pattinson is niet de enige die voor haar charmes valt –volgens hardnekkige geruchten is hij helemaal dol op de Amerikaanse. Straks mag ook de rest van de wereld van haar looks meegenieten.