Label We Love: 8pm

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Label We Love: 8pm

col8pm

Haal je wishlist maar al boven en noteer: '8pm' a.k.a. onze allernieuwste label crush!

Al van bij de oprichting van het label, zo’n vijf jaar geleden, hebben de Italiaanse Marinella Sighinolfi en Luana Rivi een duidelijke opzet: kledingstukken creëren die zowel gesofisticeerd ogen als een bepaalde nonchalance uitstralen. Een visie die je duidelijk terugvindt in de stoffenkeuze, in de aandacht voor detail en comfort. Comfort in de meest luxueuze zin van het woord.

buca nigel

De naam van het label ‘8pm’ is dan ook niet toevallig gekozen. 8pm symboliseert het moment waarop de werkdag eindigt en het privéleven begint - de grens waarop die twee momenten samenvloeien. Opnieuw een verwijzing naar die dualiteit van luxe en comfort, maar ook naar de veelzijdigheid van de collectie en de mogelijkheid om die de klok rond te dragen.

gira

De collecties van 8pm bestaan voornamelijk uit katoen, aangevuld met zijde, wol en leer. De designers hebben een liefde voor vintage en verwerken ook nu en dan originele stukken in hun ontwerpen. Geen overdadige collecties maar eerder ingetogen stukken met subtiele accenten.

clivia

Ook dit seizoen kiest het label voor pure kleuren, prints en materialen. Vintage denim krijgt een nieuw leven terwijl oversized gaat lopen met de hoofdrol.

mug ama iris angel ane camelia

Bekijk de volledige collectie op de website. Voor verkoopsinformatie, bel 03 202 24 60.

(Stagiaire Natalia Tjurina)