Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 12 tot 18 oktober

Geüpdatet op 19 oktober 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 12 tot 18 oktober

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Er hangt onrust in de lucht, vooral in jouw teken, en tegelijkertijd rekent iedereen erop dat jij de volgende stap voorwaarts zet. Verwar moed niet met roekeloosheid en neem je tijd.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Er staat één vijandige planeet in jouw teken, maar voor de rest ziet jouw sterrenhemel er bijzonder vredig uit. We hebben het over Mercurius in oppositie, die de communicatie vertroebelt en je extra gevoelig maakt voor opmerkingen of commentaar. De oplossing is eenvoudig: sluit je af voor negativiteit en laat je niet gek maken.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

"Wees als een bloem, bloei vrij en laat de bijen je hart overvallen" schreef Ramakrishna. De planeten nodigen je uit om te luisteren naar je gevoelens en om ze beter uit te drukken. Enkel zo zal je dichter komen bij je doel.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Mercurius en Venus zorgen deze week voor positieve uitwisselingen en extra genegenheid. Nu is het moment om je hart te openen voor degenen die er ontvankelijk voor zijn. Vertrouw op je intuïtie om het juiste moment te vinden om je gevoelens te verkondigen en zo de aandacht te krijgen die je verdient.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De planeten brengen nieuwigheid en verandering in het werkveld. Verlies je niet in details en focus op wat voor jou het belangrijkst is. Het allerbelangrijkste is je geluk en welzijn, onthoud dat goed. Probeer je meer te ontspannen!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je kan deze week op heel wat verschillende invloeden rekenen: Venus brengt charme en liefde naar het eerste decanaat (23 augustus tot 1 september); Jupiter zorgt voor zelfvertrouwen en betere communicatie en strooit een beetje geluk op alles wat je doet. En dan zijn er nog Saturnus en Pluto, die structuur aanbrengen in je leven en stevige fundamenten leggen voor toekomstige projecten.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De zon begint de week in het midden van jouw teken en brengt warmte en rust om vooruit te raken. De zon verlicht de weg, geeft je zelfvertrouwen en laat je schitteren op sociaal en amoureus vlak. Kortom: de hemel klaart op en de dingen gaan - eindelijk - zoals jij ze wilt.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Venus, planeet van de liefde,  en Jupiter, symbool voor geluk, zijn het gouden duo waar jij deze week mee te maken krijgt. Je relatie wordt er alleen maar beter op, en ook de spanningen die je voelde met sommige personen lossen als vanzelf op. Het leven lacht je tegemoet!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Het gaat vrij goed met de planeten in jouw teken. Vooral Mars stimuleert je verlangen op opnieuw te beginnen en tegelijk krijg je de kans om je creatieve talenten te ontplooien. Focus op het positieve, op de mooie dingen in het leven, en negeer de zaken die je tegenhouden.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Er komt een beloftevolle periode aan dankzij Jupiter, de planeet van het geluk die tot december in jouw teken zal blijven. Verwacht je aan nieuwe vooruitzichten voor de toekomst, vooral op professioneel vlak. Dit is de vruchtbare periode waar je op gehoopt had; de tijd is gekomen om je vleugels uit te slaan, je verdient het.
aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het is aan jou om anderen te motiveren. Er wordt op jou gerekend om het initiatief te nemen en een voorbeeld te stellen. Je hebt het vast begrepen: de lat ligt hoog en de verantwoordelijkheden stapelen zich op. Hou vol!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Dit is het moment om los te laten en te handelen wanneer jij dat wilt en niet omdat je je verplicht voelt. Op sociaal en amoureus vlak is het tijd om het verleden los te laten. Wees origineel, vastberaden en niet bang om van de platgetreden paden af te wijken. Laat oude gewoontes los.