Kwiziner: keukendesign voor en door foodies

Geüpdatet op 22 Februari 2018 door Cookanista
Kwiziner: keukendesign voor en door foodies

header

Jullie hebben waarschijnlijk al gemerkt dat het vrij rustig is op mijn blog de laatste tijd, ik doe echt mijn uiterste best om 1 artikeltje op zondag te posten maar zelfs daarvoor zullen jullie me af en toe moeten excuseren. Ik heb jullie natuurlijk niet voor niets op jullie geduld laten zitten, ik ben al een aantal maanden met een leuk project bezig samen met mijn vriend…

Goed nieuws voor de liefhebbers van het betere kook-en keukengerei want… *tromgeroffel* wij openen eind augustus een webshop! Velen van jullie weten dat ik een voorliefde heb voor functioneel keukengerei die er ook nog eens mooi uitziet, dit wordt dan ook de basis van ons concept. In onze webshop “Kwiziner”, het Franse “cuisiner” op z’n Nederlands geschreven, zullen we praktisch & toegankelijk (lees: niet al te duur) keukendesign verkopen.

Er komt voor elk wat wils in onze verschillende afdelingen: 

  • KOOK: Alles die je voor en tijdens het koken nodig hebt (keukengerei, messen, organisatie voor in de keuken, gadgets)
  • EET: Alles om je tafel mooi te maken
  • KOFFIE & THEE: Alles om een High-Tea bij je thuis te organiseren!

Ik ben al enkele maanden bezig met het kiezen van leveranciers & collecties, ik ben o.a. op de beurs Ambiente in Frankfurt geweest en Trade Markt in Brussel, er is zoveel keuze! Omdat we ons willen onderscheiden met onze collectie moet ik echt wel kieskeurig zijn. Anderzijds is het echt een droomjob, snuisteren bij alle merken om onze eigen collectie samen te stellen :)

Terwijl ik op mijn wolkje vertoef is mijn vriend bezig met de website en het zakelijke gedeelte, jullie kunnen zich nu al inschrijven op onze newsletter om op de hoogte te blijven van alle vorderingen, er hangt ook een kleine verrassing bij de lancering aan vast! Alle updates en af en toe een sneak-a-peak kunnen jullie uiteraard hier blijven volgen!

Alle tips over producten of merken zijn uitermate welkom op hallo@kwiziner.be, tot binnenkort met meer nieuws! :)