Maasmechelen Village: wat zijn mijn favoriete stukken voor dit najaar?

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 door Marie Guérin en ELLE Partner Foto’s: Video: Dirk Alexander
Maasmechelen Village: wat zijn mijn favoriete stukken voor dit najaar?ELLE x MMV

Een dagje shoppen bij Maasmechelen Village staat garant voor een luxueuze en aangename winkelervaring terwijl we op zoek gaan naar nieuwigheden! Het dorp is in volle ontwikkeling en de modieuze mogelijkheden zijn quasi eindeloos. Daarom maakte ik van de gelegenheid gebruik om wat tijd voor mezelf uit te trekken: 24 uur om mezelf in de watten te leggen en mijn herfstgarderobe samen te stellen. Let’s go!

Nieuwe trendy merken

Het is alweer enkele maanden geleden dat ik een bezoekje bracht aan Maasmechelen Village en ondertussen is er al heel wat veranderd. Ik ontdekte met veel plezier de nieuwe boetieks van Pinko, Kate Spade en Anastasia Beverly Hills: ongelofelijk hippe merken die mijn verlangen naar sterke items volledig vervullen.

Etalage Kate Spade
Etalage Kate Spade

Bij Kate Spade zag ik erg speelse en kleurrijke tassen, zowel in een klein als in een groot formaat, passend bij mijn verschillende dagelijkse behoeften. Bij Pinko werd ik verliefd op hun aanbod denim jumpsuits en jurken. Dit coole merk met rockaccenten heeft modellen die je nergens anders vindt, bijvoorbeeld een bermuda-pakje.

Wat make-up betreft, passeerde ik bij Anastasia Beverly Hills waar ik advies kreeg over hoe ik mijn wenkbrauwen on fleek houd. Het was nodig: mijn blik onderging een regelrechte metamorfose!

Het is ook geruststellend om te zien dat alle maatregelen zijn genomen om veilig winkelen te garanderen.

Corona-proof shoppen in Maasmechelen Village
Corona-proof shoppen in Maasmechelen Village

Een nieuwe look

Op mijn gemak wat rondsnuisteren in de vele boetieks is natuurlijk leuk, maar ik had een missie waardoor ik niet op mijn lauweren wou rusten: vier kledingstukken vinden voor een nieuwe look. Na de lockdown wilde ik opnieuw wat kleur in mijn kledingkast brengen en ontsnappen aan de oversized kleding die ik de laatste tijd gewoon was te dragen. Dus ik trok meteen naar Essentiel, het perfecte Belgische merk om je garderobe een kleurinjectie te geven. Ik hield halt bij de leren laarzen met bloemenprint en een slip dress die volledig uit pailletten was vervaardigd, maar mijn keuze viel uiteindelijk op een prachtige blauwe jas van schapenwol!

Ik zette mijn zoektocht verder bij denimmerk Levi’s, dat altijd geweldige promoties geeft. Ik koos er voor een jeans in een kort model en met een hoge taille, om mijn curves te benadrukken en mijn taille te verfijnen. Ik weet dat ik bij Levi’s altijd de juiste keuze maak (zelfs met enkele post lock down-kilo’s die ik nog niet ben kwijtgeraakt.)

Even rusten met al die shopping bags
Even rusten met al die shopping bags

Omdat ik mijn nieuwe mantel onmiddellijk wil dragen, maar het eigenlijk nog niet koud genoeg is, was ik direct verkocht toen ik bij Pinko een prachtige zilveren mesh bodysuit spotte. Ik draag het direct onder mijn jas of met een open wit hemd dat ik uit de kleerkast van mijn lief heb gepikt.

Ik maak mijn outfit compleet met een leren tas die mijn nieuwe favoriet is. Het is een kleine en erg kleurrijke bucket bag die ik vond bij Kate Spade, een merk dat erg originele modellen heeft, precies zoals ik ze leuk vind. Ik draag altijd een gekleurde handtas bij mijn outfits, het geeft de perfecte finishing touch!

Na een uitgebreide lunch bij Le Petit Belge, ging ik shoppen voor make-up bij Clarins, Estée Lauder en Tom Ford bij The Cosmetics Company Store.

Mijn oog viel ook op de aankondigingen van de volgende winkelopeningen: American Vintage, Lancel, Salvatore Ferragamo, meer dan genoeg redenen om binnen een paar weken terug te keren!

Body Pinko, Jeans Levi's, Mantel Essentiel, Tas Kate Spade
Body Pinko, Jeans Levi's, Mantel Essentiel, Tas Kate Spade

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Maasmechelen Village. 
tbvsc.com/maasmechelen-village

Lees ook:

INTERVIEW: Wat hangt er in de kast van Loredana Falone?

Fashion Weeks: volg hier exclusief het Hermès defilé digitaal mee

Vier manieren om een volledig beige outfit te stylen