Mary Katrantzou voor Adidas

Gepubliceerd op 17 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Mary Katrantzou voor Adidas

MaryCollab koorts: de nieuwste gastontwerper van Adidas is niemand minder dan… Mary Katrantzou! 

Gejuich op de redactie: printkoningin Mary Katrantzou, bekend om haar fantasierijke ontwerpen –wij liggen tijdens de modeweken keer op keer aan haar voeten- leent haar geniale brein aan het sportlabel Adidas. Net als de samenwerking met Stella McCartney, zou ook deze collab van langdurige aard zijn. Verwacht je dus aan meer dan één Mary Katrantzou x Adidas collectie!

Het Adidas kamp is alvast even enthousiast als wij: “Dit project verenigt het uitzonderlijke talent van één van de meest interessante designers van het moment met een bedrijf dat alle vormen van onze cultuur omarmt. We bewonderen Mary’s talent op het vlak van printtechnieken, kleur en silhouet. Ze zal ongetwijfeld een nieuwe esthetiek toevoegen aan de vrouwencollectie van Adidas Originals.”

De eerste vruchten van de nieuwe samenwerking plukken we in november 2014: dan ligt de volledige lijn schoenen en sportkleren van de Britse ontwerpster in de rekken.  De knoop is doorgehakt: wij verlengen ons fitness abonnement volgende herfst!