Fashion news wat je vandaag moet weten

Geüpdatet op 24 September 2015 door Isabelle Vander Heyde
Fashion  news wat je vandaag moet weten

fashion newsOppas gezocht! Beyoncé en JayZ gaan samen op tournee. 

Grote verhuis op til: de beroemde Victoria’s Secret show zal dit jaar niet in New York plaatsvinden, wel in Londen. Dat kondigden modellen Adriana Lima en Candice Swanepoel aan tijdens een bezoek aan de Londense flagship store van het label. Ook de datum, 2 december, en de locatie, Earls Court, maakten ze bekend. Laatste belangrijk detail: voor prins Harry is alvast een front row zitje weggelegd!

Spannend gerucht in de Verenigde Staten, little birds fluisteren er dat Beyoncé en haar echtgenoot JayZ samen een tournee plannen! Vanaf eind juni zouden ze gezamenlijk door hun thuisland reizen en niet minder dan 20 shows geven. Dat dit koppel samen voor vuurwerk zorgt, bewezen ze onlangs nog tijdens de Grammy Awards met een duetversie van Drunk in Love. Benieuwd wie op Blue Ivy mag passen –oompje Kanye en tante Kim misschien?

Nòg meer speculaties: Oscar de la Renta zou op zoek zijn naar een waardige vervanger. Even werd gedacht dat de 82-jarige designer zijn goede vriend John Galliano zou aanstellen, maar dat werd ondertussen officieel ontkracht. Wie wél kans zouden maken, zijn Prabal Gurung en onze eigen Olivier Theyskens. Beide oogsten met hun creaties veel succes op de rode loper, een belangrijke “markt” voor de ontwerpen van de la Renta. Wordt vervolgd.

&Other Stories doet het met Susie Bubble. De volledige SS 2014 collectie van de keten stond de voorbije modeweken ter beschikking van de Britse blogster, die er haar eigen quirky styling uit maakte én een heus lookbook opstelde. Naar goede gewoonte is het een vrolijke mix & match geworden, het boek ligt vanaf midden april in de rekken bij &Other Stories.