Axelle Red ontwerpt collectie voor JBC

Gepubliceerd op 15 April 2014 door ELLE België
Axelle Red ontwerpt collectie voor JBC

colax

Gisteren stelde Axelle Red My Special Project voor, haar eerste kledinglijn voor JBC. De zangeres beschrijft de stijl van de collectie zelf als "American Chic: een combinatie van stoere prints en mooie snits."

"Mode is altijd een constante geweest in mijn leven en een eigen kledinglijn ontwerpen stond al jaren op mijn bucket list. Toen JBC me voorstelde om een collectie te maken - carte blanche - heb ik dan ook geen moment getwijfeld. Een erg natuurlijke beslissing!"

De collectie is een vertaling van haar persoonlijke stijl: enerzijds zie je de overduidelijke Americana invloeden in de stoere denim en slangenprints; anderzijds voel je Axelle's liefde voor de Belgische mode in de strakke snits en verfijnde afwerking. 'My Special Project' is tijdloos en toegankelijk.

DSCF6985-bewerkt
The Sore Losers

Dat de lat erg hoog lag, merkten we tijdens de presentatie van de collectie. De reclamespot werd gefilmd op Route 66 en geprojecteerd op een 360° catwalk. De mannen van The Sore Losers - die ondertussen al wekenlang in De Afrekening schitteren - begeleidden het filmpje met een cover van Bo Diddley.

De collectie ligt vanaf vandaag in de rekken bij JBC. Bekijk hier de campagnebeelden:

(Stagiaire Natalia Tjurina)