Festival beautytrend: gezichtsbling

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Festival beautytrend: gezichtsbling

coachellabeautytrend
De festivalweide is het jachtterrein van trendwachters. Van welk kapsel, accessoire of gezichtsopsmuk schiet de hot-meter na een weekendje Coachella de hoogte in? En welk celeb experiment fluiten we genadeloos terug?

Slechte punten voor Katy Perry, Steven Tyler en Kesha. Katy's en Stevens coiffure lijkt het trieste resultaat van een douche onder de slijmmachine van de Kid's Choice Awards of een aanval met een met speelgoedslijm gevulde Super Soaker. Kesha daarentegen, liet de shampoo links liggen en waste haar haren dan maar met een verschoten regenboog. Moest een kleurrijk koppie voor een vrolijke noot in het leven van de recent uit de ontwenningskliniek ontslagen zangeres zorgen? Missie niet geslaagd.

Kesha - Katy Perry - Steven Tyler
Kesha - Katy Perry - Steven Tyler

Dan doen Selena Gomez, Kendall Jenner en Ellie Goulding het beter. De catwalk- en podiumprinsesjes smukten hun al aantrekkelijke smoeltjes op met blinkende pareltjes en schitterende bindi's. Kendall zette haar blik met een rij pareltjes boven te wenkbrauwen extra kracht bij. Selena en Ellie plakten een schitterend gezichtsjuweeltje op hun derde oog.

2014 coachella music and arts festival - weekend 1
Ellie Goulding
Kendall and Kylie Jenner at Empire Polo Club
Kendall Jenner
SelenaGomez
Selena Gomez

Face gems shop je onder meer bij Claire's en Six Accessories.