Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 14 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsPrins William hint dat Kate opnieuw zwanger is! 

De genomineerden van de Woolmark Prize, een prestigieuze prijs die jaarlijks aan designers met een voorliefde voor wol wordt uitgereikt, zijn bekend. Nieuw voor het seizoen 2014-2015 is dat de prijs in twee categorieën bestaat: menswear en womenswear. In beide groepen dingen ook Belgische designers mee: Jean-Paul Lespagnard voor de vrouwen, Cedric Jacquemyn voor de mannen. Twee jaar geleden won onze landgenoot Christian Wijnants de award, benieuwd of er volgend jaar opnieuw een Belg op het podium staat.

Royal Baby: The Sequel? Het lijkt erop dat we de babygekte in Groot-Brittannië opnieuw zal pieken dit jaar, Kate Middleton zou voor de tweede keer zwanger zijn. Althans, als we de weinig subtiele hint van manlief William mogen geloven. Die kreeg dit weekend, tijdens zijn tour door Nieuw-Zeeland, een gebreid sjaaltje voor zijn zoon cadeau en merkte fijntjes op dat “er binnenkort nog één nodig zal zijn.” Wordt vervolgd!

Nieuw celebkoppel: de Amerikaanse acteur Alex Pettyfer en het Nederlandse model Marloes Horst hebben besloten hun uitzonderlijk goede genen te verenigen. Horst scoorde onlangs een grote deal met Maybelline, Pettyfer doet als romcom acteur dan weer heel wat tienerharten sneller slaan. Voorlopig moeten we het stellen met een vage Instagram foto, de tabloids zetten zich alvast schrap.

Extra winkelplezier in Knokke dit voorjaar: Philipp Plein opende er zijn allereerste Belgische shop. Fans van zijn donkere designs kunnen terecht op de Kustlaan 217.