Rode Loper: MTV Movie Awards

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Rode Loper: MTV Movie Awards

catDe wereld verwelkomt Mila Kunis’ babybuik! 

Hoge concentraties ego’s gisterenavond ter gelegenheid van de MTV Movie Awards. Een schare wereldsterren dong er naar de titels van Beste Kus, Beste WTF moment en Beste Schurk –prijzen die je enkel bij MTV vindt…

Naar goede gewoonte woedde de strijd ook hevig op de rode loper, waar peekaboo bloot dé trend bleek te zijn. Rihanna, Rita Ora en Bella Thorne gaven borsten en billen de vrije loop. Niet onze meest gesmaakte stijlparade, maar een schouwspel was het wel. Beste Schurk winnares Mila Kunis hield het dan weer netjes bedekt –en tòch waren alle ogen op haar lijf gericht. Een beginnend babybuikje voorzag haar zwarte babydoll dan ook van wat extra relief: collectief gezwijmel in het publiek.

Collectief gekwijl ook, toen Zac Efron even later zijn Beste Shirtloos Optreden in ontvangst kwam nemen. Rita Ora rukte voor de gelegenheid zijn hemd van zijn lief, tot groot jolijt van de overige aanwezigen.  Ook gespot: Jessica Alba in knalgele hoepelrok en Lupita Nyong’o in een drukke Miu Miu creatie. Ontdek hier de looks: