Top 10 @ Coachella

Geüpdatet op 16 April 2019 door Laure Vandendaele
Top 10 @ Coachella

coachellatop10

Het eerste weekend van het Amerikaanse muziekfestival zit erop. Een terugblik met een top 10.

1/

2014 coachella music and arts festival - weekend 1
Dé reünie – Heya! Daar waren de jongens van Outkast weer! Big Boi en Andre 3000 trakteerden de duizenden festivalgangers op dag één op de reünie van het jaar.

2/

Dé special guest – Zusterliefde is…je sibling vergezellen op het podium. Beyoncé stond niet geprogrammeerd op deze editie van het lentefestival maar dat weerhield Queen B er niet van het podium te bestormen om haar zusje Solange gezelschap te houden. De Knowles-zusters voerden op de tonen van ‘Losing You’ een vrolijk dansje uit, perfect om je nog suffe slaaphoofd en –lijf ’s ochtends wakker te schudden.

3/

katyperryleamichele

Groepsgevoel – Geen festival dat meer celebs aantrekt dan Coachella. Zangers, zangeressen, acteurs, actrices, modellen en beroemdheden van elke pluimage verzamelen er in backstage ruimtes, op met strenge guestlist beveiligde feestjes en soms wel eens op het festivalterrein. Lea Michele knuffelde gezellig met nieuwe vriendin Katy Perry wiens slijmgroene haar dan weer op de goedkeuring van Aerosmith rocker-Steven Tyler kon rekenen.

4/

CA: H&M Loves Music 2nd Annual Event at Coachella Music Festival 2014
Het randnieuwtje – Hoewel een festival als Coachella in de eerste plaats om de muziek draait, blijkt mode een bijna al even interessant randfenomeen. De sterren denken meer dan drie keer na over outfit waarin ze het festivalterrein betreden en ook modemerken zijn prominent aanwezig. Zo konden sterren poseren met de zonnebrillen van Marc Jacobs, organiseerde Lacoste een feestje voor de happy few en maakten H&M en Alexander Wang er hun samenwerking bekend.

KLIK HIER voor meer info

5/

teenscoachella

De hangjongeren – De jonge, rijke, mooie, bekende min twintigers vonden hun teenage kicks afgelopen weekend op de weide van Coachella. Kendall en Kylie Jenner en Sofia Richie (het kleine zusje van Nicole Richie) vertegenwoordigden de nieuwe, piepjonge generatie hipkids.

6/

PoppyDelevigngeCaraSienna
Het vrijgezellenfeestje – Geen roze boa’s, goedkope tiara’s en gescheurde netkousen voor Poppy Delevingne. Dit model viert haar vrijgezellenfeestje in stijl én met de nodige cool peeps. Voor de 27-jarige socialite in het huwelijksbootje stapt, zet ze nog eens stevig de bloemetjes buiten met zusje Cara (zonder vriendin Michelle Rodriguez) en actrice Sienna Miller.

7/

EmmyRossumCoachella

Even relaxen – Zo’n 3 dagen durend festival is vermoeiend, zelfs wanneer je het gros van je tijd in de vip-ruimte doorbrengt. Actrice/zangeres Emmy Rossum komt even op adem tijdens een drijftochtje op een gigantische, opblaasbare zwaan in een zwembad. In ieder geval beter dan een krakkemikkig campingstoeltje.

8/

modelscoachella
De modellen – Waar muzikanten op het podium staan, hangen modellen rond. Hetzij in de VIP-ruimte, hetzij in het heilige der heiligen, ook wel bekend als frontstage. Poppy en Cara Delevignge, Caroline de Maigret, Lily Kwong, Harley Viera-Newton, Frida Gustavsson, Barbara Palvin, Marloes Horst, Jourdan Dunn, Rosie Huntington-Whiteley en Alessandra Ambrosio zijn maar een paar van de mooie modefiguren die dit weekend naar de muzikale woestijn afzakten.

9/
2014 coachella music and arts festival - weekend 1
Hét paartje – Wat is er romantischer dan een weekendje festivalhangen met je geliefde? Breaking Bad-acteur Aaron Paul bood zijn vrouw zijn knie als zitje aan terwijl ze het concert van Lana Del Rey fronstage bijwoonden. Het koppel werd daarna meermaals kussend en knuffelend én dansend op de zonovergoten weide gespot.

10/

 

minniedrivermichellepfeiffer

Dé Benidorm Bastards – Coachella lokt niet enkel minderjarig jong grut naar de woestijn. Ook veertiger Minnie Driver en vijftiger Michelle Pfeiffer genoten afgelopen weekend van de bands en beats.

11/

TallulahBelleWillis

EXTRA: Worst dressed: Tallulah Belle Willis. De 20-jarige dochter van Demi Moore en Bruce Willis én nieuwbakken modeblogster Tallulah ( Covet Fashion) sloeg de bal afgelopen weekend flink mis. Het strapless bikinitopje met bolletjes en de zwarte granny pants met transparante rok liet te weinig aan de verbeelding over.