Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 9 tot 15 maart

Gepubliceerd op 9 maart 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 9 tot 15 maart

Een week vol liefde voor Stier, een gunstige periode voor Kreeft... En dan is er nog Mercurius in Retrograde... Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 9 tot 15 maart 2020.
ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

"Een belangrijk deel van optimisme is om je hoofd richting de zon te houden met één voet vooruit," zei Nelson Mandela. Dat is jouw mood voor deze week. Je moet handelen en vooruitkijken met de zekerheid dat de gebeurtenissen in je voordeel zullen omslaan. Als je er echt overtuigd bent van je doelen en gelooft in jezelf, heb je kans op slagen. Komaan, borst vooruit!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Deze week ben jij het meest verwende teken van de dierenriem dankzij de komst van Venus. Deze planeet van charme en liefde is altijd een welkome gast in jouw teken, en elk bezoekje brengt een verbetering in je liefdesleven. Het is aan jou om die verhoogde aantrekkingskracht uit te spelen. Niemand kan er aan weerstaan...

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweeling: 21 mei tot 21 juni

De Zon en Neptunus bevorderen jouw openheid op vlak van relaties. Je bent meer bereid om te luisteren en water bij de wijn te doen. De derde decaan profiteert nog enkele dagen van de stimulerende invloed van Mercurius. Deze planeet schenkt je een overdosis creativiteit en wilskracht. En de anderen? Probeer de dingen eens vanuit een nieuw perspectief te zien. Praat erover met anderen.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De steeds veranderende sterrenhemel draait eindelijk in jouw voordeel. Een meerderheid van de planeten komt samen in een gunstige positie. Met de Zon (helderheid), Neptunus (inspiratie) en Venus (charme) ben je in bijzonder goed gezelschap. Zij geven je de finesse om met delicate situaties om te gaan. Je hebt de kracht in handen om iedereen die iets van je wil flexibiliteit aan te praten.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

"Ik geef mijn hoop aan de toekomst die schittert als een klein lichtpuntje in de verte van het bos" schreef Guillaume Apollinaire in zijn gedichten aan Lou. De zaadjes die je geduldig zaait zullen een beetje tijd nodig hebben om tevoorschijn te komen en hun mooiste vruchten te tonen. Geduld hebben is de boodschap, maar wees gerust: het succes zal alleen des te mooier zijn als het zover is.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Met een totaal van 6 planeten die deze week volledig aan jou zijn gewijd, maak je een periode van zeldzame vruchtbaarheid door. Venus (liefde), Mars (actie), Jupiter (geluk), Uranus (creativiteit), Saturnus (wijsheid) en Pluto (intuïtie) laten je beseffen wat voor jou het belangrijkst is. Geloof in je innerlijke geluk, en je gaat een voorspoedige tijd tegemoet.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Ken je de eeuwige trap die de Britse geneticus Lionel Penrose in 1958 heeft uitgevonden? Deze optische illusie lijkt op een slang die zijn eigen staart inslikt. Een gevoel dat je misschien vaag bekend voorkomt: je loopt rond in cirkels zonder een oplossing te zien. Heb geduld, de hemel zal opengaan en de chaos zal wegdrijven.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

"Het duurt 60 jaar om een man te maken en dan hoeft hij alleen nog maar te sterven", schreef André Malraux (Goncourt-prijs voor de Literatuur 1933 met 'Condition Humaine'). Malraux is een Schorpioen bij uitstek, en hij begreep dat je soms moet sterven om herboren te worden, zoals de feniks. Maak deze week komaf met oude ideeën en richt je aandacht op nieuwe en veelbelovende projecten.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De passage van Mercurius (intelligentie) in jouw relaties zorgt voor een gevoel van connectie. Deze planeet stimuleert jouw vermogen om je te verbinden en je kennissenkring te verbreden met iedereen die jouw warmte waardeert. Je hebt het talent om het leven van de juiste kant te zien en mensen aan te moedigen om hetzelfde te doen. Dit voedt de behoefte om jezelf nuttig te maken.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Rudyard Kipling (winnaar van de Nobelprijs voor de Literatuur) schreef: "Je kunt nooit te veel betalen voor het voorrecht om je eigen baas te zijn." Deze rasechte Steenbok (geboren op 30 december 1865) vertaalt precies het verlangen naar autonomie en permanente evolutie dat momenteel uit jouw planetaire hemel komt met de passage van Jupiter. Jouw huidige doel? Probeer de juiste koers te bewaren.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mercurius, de planeet die helpt om verbanden te leggen en communicatie te bevorderen, geeft je een uitzonderlijke creatieve stimulans. Aangezien jouw grote ideeën buiten de platgetreden paden liggen, zal je geduld en tact nodig hebben om jouw omgeving voor je te winnen. Neem de tijd om zorgvuldig aan de slag te gaan.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

"Je eindigt altijd als een personage in je eigen geschiedenis" schreef Jacques Lacan in 'L'éthique de la psychanalyse' in 1973. Dit is het idee dat deze week uit je sterrenhemel komt dankzij de conjunctie van de Zon (helderheid) en Neptunus ( het onbewuste). Jouw voelsprieten zijn zodanig delicaat, dat je je soms durft te verliezen in wat anderen denken en voelen. Vergeet jezelf niet!