Fashion news: wat je vandaag moet weten

Gepubliceerd op 10 April 2014 door Isabelle Vander Heyde
Fashion news: wat je vandaag moet weten

fashion newsSofie Valkiers brengt haar eerste boek uit, Vogue's Kimye cover is een hit en Amber Heard zou zwanger zijn. 

Zoom op Sofie Valkiers en haar 'Little Black Book'. De modeblogster brengt haar eerste boek uit, een verzameling tips ’n tricks om het te maken in de modewereld. Ze toont je welke kledingstukken elke vrouw in haar kast moet hebben, vertelt hoe een dag tijdens de modeweken eruitziet én noemt haar favoriete adresjes in binnen- en buitenland. Eentje voor de fans, voor 24,99€ de jouwe.

Niet iedereen vond hem even smaakvol, maar toch verkoopt Kim Kardashians Vogue cover als zoete broodjes. Het nummer zou qua verkoopcijfers zelfs eerdere bestsellers –waaronder een Beyoncé en een Michelle Obama cover- verslaan! Dat meldt de New York Post. De vijandige reacties ten spijt, wilde toch een groot deel van de planeet blijkbaar weten hoe het leven van #worldmosttalkedaboutcouple eruit ziet. Dat had Anna Wintour weer mooi voorspeld.

Een nieuwe week, een nieuwe Amber Heard roddel. Johny Depps verloofde zou in blijde verwachting van haar eerste kindje zijn. Dat verklaart “een vriend van het koppel”. Niet echt een geloofwaardige basis, maar genoeg om de geruchtenmolen opnieuw op gang te brengen. Anderzijds zou het wel verklaren waarom Depp -die het niet zo op het huwelijk heeft- plots wél naar het altaar wil. Alle schijnwerpers op de tortelduifjes dus, Mila Kunis en Ashton Kutcher genieten van de rust…

Je mag het nog zo vriendschappelijk bedoelen, Scarlett Johansson is niet opgezet met haar bijnaam “ScarJo”. De actrice uit deze maand in een interview met Glamour haar ongenoegen over de naam. Ze noemt het zelfs een belediging en vindt het “erg lui om de naam niet volledig te willen uitspreken.” Dat weten we dan ook weer, benieuwd of sterren als  RPatz, KStew en Lilo die mening delen.