Koreaanse beautytrend: Cushion Foundation

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Koreaanse beautytrend: Cushion Foundation

cushionfoundationtrend
BB of CC Cream? In Azië behoren deze getinte, egaliserende en verzorgende crèmes alweer tot het beautyverleden. In Korea zweren beautylovers tegenwoordig bij Cushion Foundation, een compacte all-rounder voor elke huid.

Als het om nieuwe huidverzorging gaat, houden we onze blik wel vaker op het Oosten gericht. Eerder kwamen de BB en CC-creams uit Azië overgewaaid en het ziet ernaar uit dat we de Korea-favoriet ‘Cushion Foundation’ binnenkort ook bij ons tussen de poeder-, compacte of vloeibare foundations in de beautyrayons zullen vinden.

In tegenstelling tot BB of CC creams zit deze cushion foundation niet in een flesje of tube verpakt. De hydraterende, verzorgende en dekkende fond de teint is, zoals de naam al doet vermoeden, in een ‘kussentje’ van de handige compacte spiegeldoos gedrenkt. Met een ronde poederapllicator brengt je het product met deppende bewegingen aan op de huid. Door de handige en compacte verpakking is de cushion foundation handig om mee te nemen en kan je je make-up overal en snel bijwerken.

cushionfoundation

Cushion Foundation is voorlopig nog niet op de Europese makt verkrijgbaar maar dat houdt ervaren online shoppers als wij niet tegen om na een internationale bestelling aan het experimenteren te slaan.